Молитви про фінансову стабільність в життя. Читайте з вірою в серці

Господи, допоможіть мені спертися на Тебе в цей важкий момент в моєму житті. Я чіпляюся за Тебе щосили.

Зміни мене молитва

Могутній Бог, наразі я прошу Твоєї божественної допомоги в моїх фінансах. Я перепробував всі наявні у мене плани, але нічого не допомогло. Тепер я розумію, що тільки Ти та тільки ти можеш змінити мої обставини.

Змініть мене і моє сприйняття життя. Внуши мені, що ти один контролюєш все. Ти могутній Бог, безмежний і рясний. Я молюся, щоб Ти стежив за мною і тримав мене поруч з Тобою кожен день. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-22

Простягни мою руку молитва
Бог Достатку, я дуже стурбований і наповнений негативними думками, що виникають через мого фінансового становища. Я приходжу до Тебе, смиренний, просячи Твоєї сили та присутності. Допоможіть мені очистити мій розум і використовувати Твій дар мудрості, щоб вибрати краще для мене рішення в цій ситуації.

Візьми мене за руку і підніми мене, щоб я зміг встати на ноги та знову домогтися успіху в цьому світі. Допоможіть мені не втрачати надії, не дивлячись на всі ці неприємності. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде

Молитва про фінансову стабільність-23

Покладіться на свою молитву
Люблячий Батько, в цей момент, здається, ніхто не помічає, що зі мною не все в порядку і що моє життя руйнується. Я відчуваю себе самотнім і обділеним. Я відчуваю, що перебуваю зовні чогось, дивлюся всередину. Все, що я знаю, це те, що Ти там, і Твоєї милості буде завжди достатньо для моїх потреб.

Допоможіть мені спертися на Тебе в цей низький момент в моєму житті. Я чіпляюся за Тебе щосили. Будь ласка, зробіть так, щоб в моє життя вилите фінансові благословення. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-24

Подивися на мене, молитва
Жалісливий батько, зараз я відчуваю фінансові труднощі. Я молю, щоб Ти глянув на мене і показав мені Своє провидіння, щоб я міг жити більш мирно. Я турбуюся і не знаю, що робити далі. Звільніть мій розум, щоб стрес не опанував мною і не затуманили моє мислення.

Допоможіть мені прийняти правильні рішення, щоб знову встати на ноги. Я повністю вірю Твоєму слову і знаю, що Ти ніколи не залишиш і не покинеш мене. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.