Молитви для здобуття спокою і радості в житті. Читайте з вірою в серці

О Боже, мій Спаситель, я відчуваю, що занурююся в сумніви та побоювання. Допоможіть мені знайти тверду опору, коли я навчуся довіряти Тобі.

Молитва про наставляння і заспокоєнні мого духа

Вічний Батько, Ти дійсно сильний, щоб врятувати. Я приходжу до Тебе з цим тягарем і зізнаюся, що іноді я, по суті, відчуваю невіра, коли справа доходить до того, щоб покладатися на Тебе, щоб допомогти мені з ними. Прости мене за те, що я дозволив цим речам заважати моєму захопленню від Тебе.

Господь, я залишаю кожен аспект цих проблем Твоєму мудрому і милостивим рішенням. Я вирішую твердо вірити в те, що Твій Божественний рада направить мене і заспокоїть мій дух. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Молитва про тривогу-4

Молитва проти патернів нездорового мислення
О Боже, я даремно турбуюсь. Я не можу скористатися Твоїми нескінченними скарбами духовного комфорту. Допоможи мені упокоїтися у Твоїй мудрості та любові. Я знаю, що сатана хоче поглинути та зруйнувати мою душу і намагається заманити мене в пастку нездорової думки.

Допоможи мені керувати собою внутрішньо, бути пильним проти його хитрощі та старанно чинити опір його планам. Допоможіть мені бути стійким і твердим в моїй вірі. Амінь.

Молитва про тривогу-5

Молитва над побитими
О Боже, мій Спаситель, я відчуваю, що занурююся в сумніви та побоювання. Допоможіть мені знайти тверду опору, коли я навчуся довіряти Тобі. Будь ласка, підніми мою душу, щоб чіплятися за Тебе, і зосередити мій розум на Твоїх обіцянках.

Я дякую Тобі за те, що Ти підтримуєш мене і даєш мені сили стояти стійко, коли я відчуваю себе пригніченим цими обов’язками. Коли я відчуваю, що мене розчавлюють обставини, я дякую Тобі за те, що можу звертатися до Тебе за милістю і силою. Амінь.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.