Молитви, які підтримають вас у цей важкий час. Читайте з вірою в серці

Господи, я в черговий раз заплутався в проблемах і перебуваю в їх залежності. Будь ласка, дай мені сили, які мені потрібні, щоб вирватися на свободу.

Молитва про свободу

Господь, я стою перед Тобою, звільненим від ланцюгів мого минулого, які тягли мене до смерті. Спасибі, що звільнили мене.

Господи, я в черговий раз заплутався в проблемах і перебуваю в їх залежності. Будь ласка, дай мені сили, які мені потрібні, щоб вирватися на свободу. Амінь.

Молитва про підтримку

Господь Сили та Любові, я Твоє дитя, і я славлю Тебе хвалу за Твою вірність мені. Твоя любов підтримує і підтримує мене. Твоя сила врятувала мене від моїх гріхів і врятує від моїх бід.

Я молюся про мою нинішню ситуацію і прошу, щоб Ти був світлом, що йде переді мною, і стражем позаду мене. Ви багато разів наділили мене силою і мужністю, будь ласка, зробіть це ще раз! Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Молитва укриття

Бог непохитної вірності, спасибі, що завжди відповідаєш, коли я звертаюся до тебе. Відповідь може бути негативним, але це доводить, що ви слухаєте і дбаєте. Я приходжу до Тебе, бо мені потрібно підбадьорення, яке приходить тільки тоді, коли я сиджу у Твоїх ніг. Я схиляюся перед Тобою і вдаюся до Твоєї незмінної любові.

Поки я зупиняюся у Твоїй присутності, я сподіваюся відчути Твою вірну любов і захист наді мною і витягти з цього те, що мені потрібно, щоб рухатися вперед. Амінь.

Молитва хвали

Господь Вищих Небес, в той час, як Твій дім може бути на Небесах, Ти перебуваєш у вихвалянні Твоїх дітей. Я перед Тобою хвалю Тебе за всю Твою доброту і любов. Нехай моє поклоніння пожвавить мій пригноблений дух, і Твоя присутність затопить мою кімнату.

Наповни мене Твоєї надією, коли я вийду з вірою, що Ти зламаєш перешкоди та просунешся за мене. Спасибі, дорогий Господь! Амінь.

Підписка на наші новини

Поділитися статтею

Зараз читають

Ірину Білик застукали на романтичному побаченні

Ірина Білик на відпочинку завела нового бойфренда: співачку «підловили» на поцілунках з молодим красенем...

У Мережі з'явилося провокаційне відео, яке змусило публіку думати, що у відомої української співачки Ірини Білик з'явився молодий коханець.
Маліпулятівние знаки зодіаку

3 знаки зодіаку, мають маніпуляційної репутацію, але це не те, про що ви думаєте...

Не всі форми маніпуляцій так підступні. Хоча це небезпечний талант, його вплив можна використовувати як на благо, так і на зло.
Світлана Лобода

На Світлану Лободу подали до суду за гей-пропаганду: знову в центрі скандалу

Причиною позову став кліп співачки на пісню "SuperStar", який вона випустила ще два роки тому.
Олександра Кучеренко

Красуня-дружина Дмитра Комарова показала те, що зазвичай ховає: очей неможливо відірвати

Дружина відомого телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показала, чим користується дуже рідко в цьому році.

Популярне за тиждень

Популярне