4 сильних молитви, щоб позбавитися від страждань. Читайте з вірою в серці

Господи, дай надію і розраду, які виходять від Твого Духа - зосередити наші погляди на надії.

Якщо ви переживаєте важкий час у своєму житті, може здаватися, що воно ніколи не закінчиться. Ось 4 сильних молитов про страждання.

Молитва за того, хто страждає

Батько, Ти добрий, але іноді це так важко побачити, коли ми задихаємося від страждань. Наша точка зору настільки обмежена і вузька, Батько. Допоможіть нам передати контроль Вам. Сьогодні я особливо молюся за свого друга, щоб він міг випробувати глибоку близькість з Тобою, на відміну від усього, що він знав раніше.

Будьте з ним таким реальним. У його страждання допоможіть йому втриматися, знаючи, що Ви будете працювати навіть над поганими речами в житті для його блага. Ви сказали нам, що всьому є час і сезон для кожної діяльності під небесами. Є час народжуватися і час помирати, час плакати та час сміятися, час оплакувати та час танцювати.

Ми більше, ніж переможці через Тебе, Який нас любить, і ніщо в будь-який з цього часу року не зможе відокремити нас від любові до Тебе, Отче. Я радію Твоєму святому імені та молюся, щоб Ти наповнив серце мого друга Своєю незмінною любов’ю. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про зцілення

Ісус, Ти наш Спаситель, який дбає про нас. Навіть наші хвороби та біль можна зробити красивими через Тебе. Я знаю, що мій друг жадає зцілення, і, якщо це відповідає волі Твоєї, я молю, щоб Ти зцілив його і вилікував те, що не так з його тілом.

Дай йому надію і розраду, які виходять від Твого Духа – зосередити його погляди на надії, що в один славний день Ти повернешся, і все у світі стане правильним. Я прошу про все це Твоїм Духом і Твоїм святим ім’ям. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Молитва про милосердя

Милостивий і милосердний Бог, Ти сказав, що не здоровим потрібен лікар, а хворим. Ти сказав, що прийшов кликати праведних, а грішників. В обов’язковому порядку Ви рятуєте тих, хто до Вас звертається. Шлях, по якому йде мій друг, сповнений труднощів і страждань.

Господи, помилуй його та очисть його серце. З любов’ю витягни його з цієї ситуації. В ім’я Ісуса, Який з нами в наших стражданнях. Амінь.

Молитва про втіху

Небесний Отець всього розради, дякую Тобі за милість до нас, прийнявши нас у свою сім’ю. Я знаю, що мій друг знає це, і нехай ця правда буде мати для нього особливе значення в цей час. Нехай він потішиться тим фактом, що Ти здобув перемогу і що в цей останній день Ти зітреш з наших очей кожну сльозу.

Ти йдеш поруч з нами, і коли ми стаємо занадто слабкими, ти несеш нас. Твоїм Святим Духом полегшу його страждання і зосередити його серце і розум на Твоїй безумовної любові. Амінь.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.