4 сильних молитви, щоб позбавитися від страждань. Читайте з вірою в серці

Господи, дай надію і розраду, які виходять від Твого Духа - зосередити наші погляди на надії.

Якщо ви переживаєте важкий час у своєму житті, може здаватися, що воно ніколи не закінчиться. Ось 4 сильних молитов про страждання.

Молитва за того, хто страждає

Батько, Ти добрий, але іноді це так важко побачити, коли ми задихаємося від страждань. Наша точка зору настільки обмежена і вузька, Батько. Допоможіть нам передати контроль Вам. Сьогодні я особливо молюся за свого друга, щоб він міг випробувати глибоку близькість з Тобою, на відміну від усього, що він знав раніше.

Будьте з ним таким реальним. У його страждання допоможіть йому втриматися, знаючи, що Ви будете працювати навіть над поганими речами в житті для його блага. Ви сказали нам, що всьому є час і сезон для кожної діяльності під небесами. Є час народжуватися і час помирати, час плакати та час сміятися, час оплакувати та час танцювати.

Ми більше, ніж переможці через Тебе, Який нас любить, і ніщо в будь-який з цього часу року не зможе відокремити нас від любові до Тебе, Отче. Я радію Твоєму святому імені та молюся, щоб Ти наповнив серце мого друга Своєю незмінною любов’ю. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про зцілення

Ісус, Ти наш Спаситель, який дбає про нас. Навіть наші хвороби та біль можна зробити красивими через Тебе. Я знаю, що мій друг жадає зцілення, і, якщо це відповідає волі Твоєї, я молю, щоб Ти зцілив його і вилікував те, що не так з його тілом.

Дай йому надію і розраду, які виходять від Твого Духа – зосередити його погляди на надії, що в один славний день Ти повернешся, і все у світі стане правильним. Я прошу про все це Твоїм Духом і Твоїм святим ім’ям. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Молитва про милосердя

Милостивий і милосердний Бог, Ти сказав, що не здоровим потрібен лікар, а хворим. Ти сказав, що прийшов кликати праведних, а грішників. В обов’язковому порядку Ви рятуєте тих, хто до Вас звертається. Шлях, по якому йде мій друг, сповнений труднощів і страждань.

Господи, помилуй його та очисть його серце. З любов’ю витягни його з цієї ситуації. В ім’я Ісуса, Який з нами в наших стражданнях. Амінь.

Молитва про втіху

Небесний Отець всього розради, дякую Тобі за милість до нас, прийнявши нас у свою сім’ю. Я знаю, що мій друг знає це, і нехай ця правда буде мати для нього особливе значення в цей час. Нехай він потішиться тим фактом, що Ти здобув перемогу і що в цей останній день Ти зітреш з наших очей кожну сльозу.

Ти йдеш поруч з нами, і коли ми стаємо занадто слабкими, ти несеш нас. Твоїм Святим Духом полегшу його страждання і зосередити його серце і розум на Твоїй безумовної любові. Амінь.

Підписка на наші новини

Поділитися статтею

Зараз читають

Катя Осадча похвалилася шикарною сукнею

Катя Осадча в обтягуючому платті з глибоким декольте зачарувала публіку: затьмарила своєю красою навіть...

Відома українська телеведуча Катя Осадча з'явилася перед публікою в шикарному образі, зачарувавши всіх своєю красою.
Дан Балан і Тіна Кароль

Дан Балан опинився під чарами відомої довгоногої блондинки: вагітна Кароль давно в минулому

Молдавський співак Дан Балан з'явився в компанії відомої української блондинки, але це не його передбачувана наречена Тіна Кароль.
Вівсяні оладки на сніданок за 15 хвилин

Вівсяні оладки на кефірі або як приготувати повноцінний сніданок за 15 хвилин

Вівсяні оладки – чудовий варіант простого сніданку, який наповнить енергією на весь день.
Alyona Alyona на Балі

(Відео, Фото) Як відпочиває і записує новий альбом на Балі – ALYONA ALYONA

Співачка зізнається, що це найбільша авантюра, яку вона здійснювала в своєму житті.

Популярне за тиждень

Популярне