4 добрі молитви за недавно померлих. Читайте в поминальну суботу чуттєво і з вірою в серці

Всемогутній і Вічний Бог, раптово втратити того, кого ти так любиш, дуже важко. Нехай вони знайдуть у Вашій присутності любов і мир.

Багато людей моляться за свою сім’ю і родичів, але як щодо молитви за померлих? Віряни, які померли, тепер живуть в Царстві Христа. Ось кілька хороших молитов за недавно померлих, які можуть спонукати вас молитися за них.

Радійте молитві про царство

Всемогутній і Вічний Бог, раптово втратити того, кого ти так любиш, дуже важко. Проходячи через цей час оплакування Небесного Отця, ми просимо вас дати нам мир, що перевершує всяке розуміння. Батько, ми відпочиваємо, знаючи, що твій вірний слуга радіє твоєму царству.

Ми дякуємо вам і прославляємо ваше ім’я за те, що ви так сильно любите їх, що ви вважали за потрібне відвезти їх додому, де ми дійсно належимо. Я молюся у святе ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва Вічного Спокою

Милосердний Бог, ми приходимо до вас сьогодні, щоб подякувати вам за те, що ви дали нам можливість жити з нашими близькими, які недавно покинули цей світ, щоб увійти в вашу присутність. Господь Бог Всемогутній, ми знаємо, що вони не були досконалими, але вони любили Тебе всім своїм серцем і щиро розкаялися у своїх гріхах.

Нехай вони знайдуть у вашій присутності любов і мир. Не дай нашій улюбленій людині розлучитися з тобою, нехай твій вірний слуга вічно насолоджується твоєю славою. В ім’я могутнього Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Радість бачити їх знову – Молитва

Небесний Отець, ми переживаємо дуже важкі часи як сім’я. Раптова смерть нашого улюбленого родича залишила нас в сум’ятті та болю. Але, Батько, ти говориш нам цим словом, що ми не повинні сумувати, як невірні. Господь, наші кохані були Твоїм вірним слугою, і через це наші серця сповнені надії та радості, тому що ми знаємо, що об’єднаємося з ними, коли прийде Ісус або коли ми повернемося додому. Ми молимося в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва поруч з тобою

Батько непохитної вірності, як вірянин, що вірить у Христа, бути далеко від тіла – значить бути з тобою. Я знаю, що мій коханий чоловік зараз з тобою на небесах, насолоджується твоєї близькістю.

Господи, хоча важко змиритися з тим, що вони пішли, я знаю, що ти їх так сильно любиш, і тому ти взяв їх. Ісус, нехай вони купаються у твоїй славі, поки ми всі чекаємо, коли ти повернешся і візьмеш всіх нас у свою присутність, де немає печалі. Я молюся про це, довіряючи та вірячи. Амінь.

Схожі статті

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.