3 найсильніших молитов про фінансову стабільність. Читайте з вірою в серці!

Господи, я з нетерпінням чекаю того дня, коли мені не потрібно буде турбуватися про гроші, знаючи, що Ти бачиш мої потреби.

Молитва про віру

Бог Всевишній, я тут перед Тобою, прошу твого милостивого благословення. Бережи мою віру у Твоє провидіння, знаючи, що Ти ніколи не залишиш і не залишиш мене. Я не прошу розкішного життя. Замість цього я просто молюся, щоб мені вистачило на життя в повсякденному житті.

Твоє слово говорить, що мені не слід турбуватися, тому я тримаюся за свою віру і за Твої обіцянки, що твоє достаток буде висловлено на мене все моє життя. Ви знаєте, що мені потрібно, і я сподіваюся, що я це отримаю. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Будь моєю світлою молитвою

Суверенний Господь, тепер я стурбований усіма своїми проблемами через мою фінансової нестабільності. Все, що я бачу зараз, – це тьма і нескінченні дороги. Будь ласка, будь моїм світлом і будь моїм провідником, поки я спотикаюся на цьому шляху. Хоча я борюся, я знаю, що Твій світ осяє моє життя і в кінцевому підсумку благословить мене фінансовою допомогою, в якій я потребую.

Я з нетерпінням чекаю того дня, коли мені не потрібно буде турбуватися про гроші, знаючи, що Ти, мій постачальник послуг, кожен день мого життя поруч зі мною. Амінь.

Надсилайте мої рішення – Молитва

Святіший, я молюся про фінансові труднощі, які зараз відчуваю. Ти мій єдине джерело надії та сили, і тепер я міцніше тримаюся за Тебе. Я не знаю, як вийти з цієї ситуації в поодинці, але з Тобою я знаю все і все можливо.

Керуй своїми рішеннями, щоб я міг поліпшити себе і свій поточний статус. Будь ласка, дайте мені правильне мислення, щоб я зміг знайти фінансовий прорив якомога швидше. Амінь.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.