Молитви про наставляння, прозріння, любов і доброту. Читайте з вірою в серці

Що б я не робив, словом чи ділом, нехай я все роблю в ім'я Господа Ісуса, дякуючи Богові Отцеві.

Плід духовної молитви

Щедрий Батько, дякую Тобі за те, що ти Хороший Батько, що дає нам добрі дари. Спасибі, що твій Святий Дух живе в моєму серці. Плід Духа – це любов, радість, мир, довготерпіння, доброта, доброта і вірність. Чи можу я рости в цих речах через роботу Духа в мені.

Дозволь мені бути наповненим твоїм спокоєм, поки я стійко борюся з вітром і хвилями життя. Так зостануться зі мною благодать, милість і мир від Бога Отця, Сина Ісуса Христа і Святого Духа. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва – Зверни мої думки

Господь Ісус Христос, коли я не розумію, що мені робити, дай мені мудрість і розуміння. Покажи мені свої шляхи. Коли я не знаю, що робити, не могли б ви надіслати свій Святий Дух, щоб направити мої думки, слова і справи. Хай буде в мені слово Христа, навчивши мене усю мудрість.

Можу я жити з вдячністю в моєму серці Бога. Що б я не робив, словом чи ділом, я можу робити все в ім’я Господа Ісуса, дякуючи Богові Отцеві. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Д
Так, по вірі вам буде!

Молитва настанови та прозріння

Вічний Батько, вся мудрість і розуміння в тобі. Твоє слово приносить мудрість і настанови, даючи мені розуміння. Твоє слово вчить мене знання і проникливості. Ваше слово допомагає мені зрозуміти плутанину в цьому світі. Ваше слово вчить мене, що правильно, справедливо і справедливо.

Ви говорите, що дурні зневажають знання і настанови, але страх Господній – початок мудрості. Господь, нехай я підійду до тебе в благоговінні та виявлю, що ти вірний виконання всіх своїх обіцянок. Ваше слово завжди досягає ваших цілей, воно ніколи не підводить. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про любов і доброту

Бог Всесвіту дякує тебе за те, що ти мій творець, ти знаєш мене краще, ніж будь-хто інший. Ти зробив мене і любиш мене. Та ж рука, яка кидала зірки в космос, м’яко тягнеться до мене. Допоможіть мені перекласти на вас всі свої тривоги, тому що ви дбаєте про мене.

Дозвольте мені наповнитися миром, який приходить від пізнання вашої любові та доброти. Що б я не робив, словом чи ділом, нехай я все роблю в ім’я Господа Ісуса, дякуючи Богові Отцеві. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.