4 сильних молитов за духовне зцілення. Читайте з вірою в серці

Господи, вбережи мене від ями руйнування. Поверни радість моєму духу та обнови мій розум і тіло.

Життя починає вас ламати? Якщо ви відчуваєте війну з життям, вам може знадобитися деякий час і пошукати притулку в Бога за допомогою цих молитов духовної війни для зцілення. Моліться разом з цими словами та дозвольте Святому Духу зцілити вас.

Молитва про цілющу силу

Дорогий Бог, ти Єгова Рафа, Господь, який лікує. Нехай твоя зцілювальна сила наповнює це місце, і нехай все вороги мого здоров’я розсіються в ім’я Ісуса. Зціли мене, дорогий Господь, і я зцілюся.

Батьку, спаси мене від смертельної виразки, яка бродить у темряві, звільни мене з лап ворога і допоможи мені знайти гарне здоров’я. Крій мене своїми крилами та допоможи мені знайти зцілення і цілісність у твоїй любові. Я вірю в ім’я Ісуса і молюся, амінь.

Молитва про прощення

Господи Боже, я зробив зло у твоїх очах, і ворога точку опори в моєму житті, прости мене. Спаси та визволи мене від влади ворога. Очисть мене кров’ю Твого Сина, Ісуса, і видали хвороби та немочі, які увійшли в моє тіло в результаті гріха. Закрийте всі демонічні двері, які відкривалися в моєму житті.

Подаруй мені свою славу і підніми мою голову. Направ мене на правильний шлях і допоможи мені бути вірним тобі всі дні мого життя. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про зцілення від занепокоєння

Господь Ісус, спасибі за те, що дарував мені світ, що перевершує всяке розуміння. Я не дозволяю тривожним думкам турбувати своє серце. Диявол, ти не владний над моїм розумом. Я відмовляюся піддаватися твоєї брехні. Сьогодні я вибираю ходити в істині, яка перебуває в Слові Божому. Мені було дано дух не страху, але сили, любові та здорового розуму, тому я мирний і цілісний в ім’я Ісуса.

Батьку, будь ласка, приберіть з мого серця всі, що може викликати у мене страх і занепокоєння. Я твердо стою на своє зцілення і заявляю, що занепокоєння – не моя доля. Використовуйте цей поганий досвід, який ворог підготував для моєї смерті, щоб зміцнити мою віру. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва Відновлення

Батько, Ти обіцяв своїм словом відновити здоров’я наших тіл і залікувати наші рани, щоб ми могли насолоджуватися повним миром і радістю. Господь, нехай твоя сила воскресіння принесе зцілення і цілісність кожного органу і функції мого тіла.

Убережи мене від ями руйнування. Поверни радість моєму духу та обнови мій розум і тіло. Дай мені мудрість, щоб я міг добре про себе подбати. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.