Молитви про зцілення і зміцненні духовного і фізичного здоров’я

Господи, Зруйнуйте всі твердині страху і невпевненості в моєму розумі та наповніть моє серце своєю досконалою любов'ю, щоб я міг стати хоробрим.

Я буду жити молитвою

Господь, ти послав свого Сина, Ісуса, прийти та заплатити за моє зцілення; отже, ця хвороба – не моя доля. Я не помру через цю хворобу. Я буду жити, щоб звіщати славні справи, які зробив Господь.

Кожен орган і функція мого тіла узгоджуються зі словом Божим. Почніть працювати за оригінальною схемою. Хвороба, повернися в стан ворога, до якого ти належиш, і не повертайся в ім’я Ісуса. Я говорю про зцілення за кожною функцією мого тіла. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва Фортеці

Всемогутній Бог, Твоє слово говорить, що ми ведемо війну не проти плоті та крові, а проти злих сил в небесних місцях. Господи, якийсь час я борюся з обтяжувальними думками. Диявол продовжує будувати твердині в моєму розумі, нападаючи на мене з жахливими думками та сумнівами.

Визволи мене від цих атак. Зруйнуйте всі твердині страху і невпевненості в моєму розумі та наповніть моє серце своєю досконалою любов’ю, щоб я міг стати хоробрим і сильним, щоб протистояти брехні ворога. Нехай твоя зцілювальна сила наповнює мій розум, щоб я міг здобути перемогу над депресією. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Зцілення минулого молитвою

Небесний Батько, ти вчора і сьогодні та навіки той же. Дякую за вашу вірність нам. Господь, я смиренно приходжу до Тебе, щоб попросити Тебе зцілити мій розум і серце від минулих болів і ран. Виліковний моє розбите серце і допоможи мені пробачити та відпустити.

Я відкладаю всі свої розчарування, тривоги та погані спогади; дозволь своїй любові утішити мене. Нехай я знайду я спокій і надію в моїй біді. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про силу воскресіння

Батько, ти моя сила, постійний помічник у важкі часи. Господи, скажи втомленим і обтяженим прийти до Тебе, і вони знайдуть спокій. Батько, я обтяжений хворобами та недугами. Ворог атакує мене однією хворобою за одною.

Господь, нехай сила воскресіння, воскресив Ісуса з мертвих, оживить кожну мертву клітину в моєму тілі. Нехай він зніме будь-який біль, і я зможу почати насолоджуватися хорошим здоров’ям. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса, амінь.

Кров Ісусової молитви

Господи, я схиляюся перед твоїм престолом і хвалю Тебе. Ви хороший батько. Немає нікого схожого на тебе. Спасибі, що кинули заради нас свого Сина. Завдяки його жертві ми стали праведними та здоровими. Силою крові Ісуса я беру владу над цією хворобою і наказую їй піти в ім’я Ісуса.

Я покриваюся кров’ю Ісуса і заявляю і постановляю, що царство пітьми не має влади над моїм здоров’ям. Я роблю плани ворога проти мого здоров’я неефективними та безсилими. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.