Молитва, щоб позбутися від ненормативної лексики. Читайте з вірою в серці

Прости мене, Господь, і нехай Твій Святий Дух зробить мене, якщо я почну використовувати таку мову.

Молитва, щоб звільнитися від сприятливого поведінки

Господь, я молю, щоб Ти звільнив мене від мого сприяє поведінки стосовно моєї улюбленої людини, який бореться з залежностями. Я знаю, що сприяю виникненню проблеми, коли живу в запереченні, підіймаю свої власні потреби, брешу про те, що відбувається, або звинувачую інших.

Допоможіть мені жити правдою, говорити правду і бути сильним і активним в цій ситуації. Я молюся, позбавте моєї коханої людини, але також позбавте мене від шкідливих образів і дій. Амінь.

Молитва, щоб позбутися від ненормативної лексики

Господь, мій Страж, я молю, щоб Ти допоміг мені поставити варту собі на рот. Зізнаюся, я був винен у використанні нецензурної лексики, ненормативної лексики, расових і сексуальних образ і в оповіданні брудних анекдотів. Я знаю, що Твоє Слово говорить, що я повинен позбутися від лихослів’я.

Прости мене, Господь, і нехай Твій Святий Дух зробить мене, якщо я почну використовувати таку мову. Нехай слова моїх уст будуть чистими, побожними, добрими і чесними. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про звільнення від дисфункціональних відносин

Бог Вірності, я шукаю Твого звільнення від цих небезпечних відносин. Я прошу звільнити мене не від самих відносин, а від дисфункціонального аспекту. Будь ласка, допоможіть мені та моєму партнерові подолати наші погані навички управління конфліктами та навчитися ставитися один до одного врівноважено, з любов’ю, здоров’ям та підтвердженням.

Допоможіть нам ставити потреби інших вище самих себе і насолоджуватися гармонійними відносинами, які поважають вас. Амінь.

Молитва про те, щоб бути вільним від інвалідності

Господь, мій Цілитель, я прагну позбутися цієї недуги. Я стою на Твоєму Слові, яке говорить мені, що Ти прощаєш всі наші гріхи та зціляєш всі наші хвороби. Зціли мене, Господи, я молю.

Злодій прийшов красти й убивати та нищити, але Твій Син Ісус прийшов, щоб принести життя з надлишком, і я вимагаю це життя з надлишком для свого тіла. В Ім’я Ісуса я звертаюся до цієї гори та наказую вирвати її з коренем і кинути в море. Я заявляю про повну рухливості всіх частин мого тіла. Амінь.

Схожі статті

Такі пончики самі в рот просяться: “пухнасті” і дуже смачні, а робляться зовсім просто. Мій ходовий смаколик

Пончики на молоці виходять доволі пишними й водночас м'якенькими. Тісто дріжджове, тож вироби добре ростуть під час смаження у фритюрі. Ідеальний рецепт смаколиків.

Про цю начинку всі забули, а раніше так готували на кожній кухні. Пиріжки, як біляші, тільки в 5 разів кращі

Приготувати пиріжки в домашніх умовах смачними – задача, "ключ" до якої шукають сотні тисяч господинь. Ділимось цікавим рецептом, про який усі забули, а дарма.

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!