Молитва правильного шляху. Читається душевно і з вірою в серці

Так врятує мене ти від мирських спокус. Я буду вічно вихваляти твоє ім'я.

Моліться з вірою

Ісус Христос, через Тебе знищені всі мої гріхи. Ви виплатили всі мої борги, і тепер я вільний, і ніхто не вкаже на мене пальцем. Ти змусила тебе слухатися свого Отця, щоб ти міг врятувати такого негідника, як я. Ти повністю віддав себе, щоб я міг жити. Спасибі тобі, Ісус, за твою нескінченну любов і милосердя.

Вилий на мене свою милість і силу, щоб стояти в вірі навіть у важкі часи. Можу я бути більше схожим на вас, амінь.

Молитва правильного шляху

Дорогий Господь, Милосердний творець, Ти помістив нас на цю землю з метою служити Тобі, Господь. Однак іноді ми робимо те, що вам не подобається. Господь, ми просимо твоєї милості до нас, щоб ми могли знайти в Тобі прихильність і позбутися хибного шляху.

Направте нас на правильний шлях і дайте нам сміливість діяти як ваші судини. Так будемо вічно прославляти та хвалити твоє ім’я. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Поширюйте євангельську молитву

Небесний Батько, з кожним вдихом я відчуваю в мені Твою силу. Я вдячний за дар життя і за дар церкви. Господь, я прошу тебе відкрити очі моєму серцю, щоб я міг жити праведно, як Ти вчиш нас.

Господи, дозволь мені жити у твоїй церкви, уповноважений твоїм святим духом продовжувати поширювати Твоє Євангеліє. Так врятує мене ти від мирських спокус. Я буду вічно вихваляти твоє ім’я. Амінь.

Пам’ятай мене, молитва

Батько, Всевишній, я падаю перед твоїм престолом, визнаючи твою владу і могутність над поверхні землі. Я всього лише крихітна істота серед безлічі створених вами; ті, кого ми знаємо, і багато іншого, чого ми не знаємо. Згадай мене, о Боже, як ти благословляєш всіх і кожного у своєму творінні.

Помилуй мене і напиши моє ім’я у своїй книзі життя, щоб я дожив до твого Святого Ліка. Амінь.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.