Молитва Божественного втручання. Читайте з вірою в серці

Господи, Ти підтримує мене і дає мені надію жити кожен день.

Ваша молитва доброти

Милосердний Господь, я приходжу до Тебе в молитві та покірності, смиренно шукаючи твого благовоління і милості в моєму житті. Кожен вимір моєму житті потребує дотику твоєї милостивої руки, Боже.

Ти підтримуй мене і дає мені надію жити кожен день. Я молюся, щоб твоя нев’януча милість була світлом, напрямних моє життя. Я буду жити у твоїй присутності кожен день свого життя. Амінь.

Молитва Вічної Мудрості

Христос, Спаситель, без Твоєї милості та доброти ми неповні істоти. Ми не можемо бути живі, якщо ми відокремили від вашої милості. Ми прагнемо більше дізнатися вас і ваші шляхи, тому що вони вірні та вірні.

Нехай ми покладаємося нема на власне розуміння, а на вашу вічну мудрість, яка буде вести нас по життю. Під твоїми милосердними крилами ми розійдемося від зла світу і підемо з тобою. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва Божественного Втручання

Бог, я перед Твоєю присутністю, тому що Ти джерело любові та милосердя, коли я шукаю твого божественного втручання в моє життя. За своєю незаслуженої ласки ви послали свого єдиного сина врятувати мене від його земних страждань.

Я вірю в вашу присутність, у вашу благодать, у вашу Помазан церква, і я хочу слідувати вашим шляхом. Навчи мене любити та приймати інших так само як ти милостиво приймаєш мене. Дякую пане. Амінь.

Молитва про зелені пасовищах

Господи, ти сповнений благодаті й доброти, і ти був вірний нам, вірянам. Ми потребуємо вашої милості, кожен з нас. Нагадайте нам, що ми належимо вам і що тільки ви добрі та праведні. Наведіть нас до більш зелених пасовищах і міцно посадите нас у річок, щоб ми ніколи не пересихали.

Вибачте нам і поверніть нас до себе, допомагаючи нам прощати та інших. Нехай ми зможемо проявити милосердя до всіх, хто нас оточує. Дозвольте вашій милості та доброті відчути себе в нашому житті. Амінь.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.