Молитва про продуктивність на робочому місці. Читайте з вірою в серці

Батько, мій вірний Творець, допоможи мені постійно пам'ятати, що Ти все контролюєш. Коли мене турбують всі зміни на роботі, нагадайте мені, що я на вашій долоні.

Молитва про стійкі емоції

Боже, мій вічний Король, мені потрібно, щоб ти керував моїми емоціями та приносив світ, особливо коли я на роботі. Я легко втрачаю рівновагу в стресових ситуаціях, коли мені потрібно бути крутим і професійним. Іноді мене переповнює почуття негативу і безнадії з приводу проблем на роботі. Нехай Твій Святий Дух дасть мені владу над моїми емоціями та дозволить мені бути стійким і мирним в моєму розумі та душі. Спасибі за те, що ви були моєю твердою опорою і заспокоювали бурхливі моря мого розуму. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про мирну адаптацію до змін

Батько, мій вірний Творець, допоможи мені постійно пам’ятати, що Ти все контролюєш. Коли мене турбують всі зміни на роботі, нагадайте мені, що я на вашій долоні. Нехай ваша грація і м’якість переповнюють мене, навчаючи мене бути гнучким і мирно пристосовуватися до змін. Коли мені потрібно вивчити нові навички або нові процедури, нагадуйте мені, щоб я не турбувався. Коли змінюються терміни або проєкт потрібно змінити, допоможіть мені не засмучуватися, а замість цього весело скоректуйте мою роботу. Допоможіть мені знайти спокій, який виходить з оптимізму. Амінь.

Молитва про мир і продуктивності на робочому місці

Боже надії, моє серце калатає, тому що мені важко йти в ногу з темпом роботи. Іноді мені важко дихати. Я хвалю тебе за світло, що сяє на благочестивих, і за те, що ти даєш світ в бурю. Мені потрібна ваша допомога, щоб працювати більш продуктивно. Допоможіть мені працювати швидше. Я прошу, щоб ваш Святий Дух дав мені сили не відволікатися на менш важливі справи та залишатися зосередженим на тому, що мені дійсно потрібно зробити. Спасибі за те, що принесли мені світ на роботі та допомогли мені досягти моїх цілей. Амінь.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.