Молитви про дарування здоров’я

Ці молитви допоможуть в лікуванні. Читати їх треба з вірою і чистим серцем.

Успокой мене в стражданнях

Люблячи Бога, я молю, щоб Ти потішив мене в моїх стражданнях, поділився умінням з руками моїх цілителів і благословили кошти, використані для мого лікування. Дайте мені таку впевненість в силі Твоїй благодаті, що навіть коли я боюся, я можу повністю довіряти Тобі Батько через нашого Спасителя Ісуса Христа. Амінь.

Терпіння в хворобі

Господь Ісус Христос, своїм терпінням страждання Ти освятив земну біль і дав нам приклад послуху волі Твого Отця. Будь поруч зі мною в мій час слабкості і болю, підтримай мене по Твоїй благодаті, щоб моя сила і хоробрість не підвела, зціли мене по волі Твоїй і допоможіть мені завжди вірити, що те, що відбувається зі мною тут, мало що значить, якщо ти даруєш мені вічне життя в Твоєму Царстві, мій Господь і мій Бог. Амінь.

Очі Милосердя

Господи, подивися на мене очима милосердя. Нехай Твоя зцілювальна рука спочиває на мені, хай Твої життєві сили течуть в кожну клітинку мого тіла і в глибини моєї душі, очищають, повертаючи мене до цілісності і силі для служіння в Твоєму Царстві. Амінь.

Молитва про самообслуговування

Господи, підніми мене заради Твоїх благословень сьогодні. Я молюся, щоб Ти помазав мене силою і турботою про себе сьогодні, завтра і завжди. Я молю, щоб Ти прикрасив мене терпінням і мудрістю. Я молюся, щоб Ти спонукав мене протягом дня робити правильні кроки, щоб гордо ходити і вести себе добре. Я молюся про всі ці речі в ім’я Господа. Амінь.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.