Молитва, коли важко і ти навіть не знаєш про що молитись

Нехай ці слова будуть твоїм зверненням до Господа.

Якщо комусь із вас бракує мудрості, вам слід запитати Бога, який щедро дає всім без провини, і це буде вам дано.

Іноді важко знати, як молитися і навіть що молитися, коли життя підводить тебе. Потрібно молитися про три речі: мудрості, проникливості і волі Божої.

1. Молись про мудрість

Коли ми знаходимося в розпал важких часів і змушені приймати важкі рішення, які, схоже, не мають відповідей, може здатися, що мудрість вислизає від нас. Завжди мудро спочатку просити Бога про мудрість, щоб приймати рішення. Ми не повинні спиратися на наші власні знання і розуміння. Згідно Притч 4: 7 мудрість і здоровий глузд є одними з найбільш важливих речей, які потрібно придбати.

2. Моліться за проникливість

Вкрай важливо молитися про здатність розрізняти голос Бога, щоб його можна було без сумніву посилити. Ми всі розрізняємо Його голос по-різному: від слухання Його голосу в нашій голові до відчуття повного спокою і нерухомості. Для деяких з нас він говорить дуже голосно і чітко. Незалежно від цього, молитва про розрізненні допомагає вашому духу відсіяти обманщика від духовно здорового відповіді.

3. Моліться за волю Бога

Ми іноді зациклюємось на те, як ми хочемо, щоб все вийшло або як ми думаємо, що все повинно йти. Це частина людського буття. Коли ви усвідомлюєте, що робите це, зупиніться, помоліться і попросіть Бога виконати Його волю. Дякуйте Богові за все.

Невже зараз так важко, що ти навіть не знаєш, про що молитися? Нехай ці слова будуть твоїм зверненням до Господа.

Молитва, коли життя важке

О, благословенний Господь,

Ти знаєш мою ситуацію. Ти знаєш моє життя. Вона складна і важка. Немає виходу. Чому це відбувається зі мною?

О, люблячий Господь, допоможи мені. Ти мені так потрібен прямо зараз.

Дозволь мені поглянути на життя і смерть Ісуса для розуміння. Він міг втекти від хреста. Замість цього він служив людям. Він віддав своє життя за нас.

Дай мені знати Христа, Господи. Допоможи мені зрозуміти, що всі відповіді в ньому. Розуміючи дії Ісуса, у мене з’являється надія. Я перетворююся і знаю що Ти ніколи мене не кинеш.

Служіння, страждання і біль перетворюються в славу.

Тільки Божий Дух може вдихнути в мене надію в цьому житті.

Ніхто не бачить, як я борюся. Ніхто, крім Тебе, про милосердний Господь. Покажіть мені як правильно потрібно поступати. Ісус любив свого Отця і все людство. Ось чому він страждав і кровоточив.

Він зробив все це для людей. Для мене.

Нехай Дух Божий відкриє мені глибоку надію і радість в житті.

Підніми і обійми мене Господи.

Дайте мені знати, що в Твоїх руках у мене є все, що мені потрібно.

В ім’я Ісуса,

Амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.