Молитви подяки за дар благодаті і віри в Господа

Господи, дякую Тобі за незаслужену милість Твоєї любові. Саме завдяки вірі, яку Ти створив в мені, я був врятований.

Молитва подяки за дар благодаті

«Бо благодаттю ви були врятовані вірою. І це не твоя заслуга, це дар Божий, а не результат твоїх справ, так що ніхто не може похвалитися цим ». (Ефесян 2: 8-9)

Господи, дякую Тобі за незаслужену милість Твоєї любові. Саме завдяки вірі, яку Ти створив в мені, я був врятований, відділений для виконання Твоєї роботи і отримання Твоєї благодаті. Через Христа я отримав благодать за благодаттю. Батько, я іноді сумую за Твоєю волею. Дякую за благодать, яку Ти марнуєш, коли я сумніваюся у своїй вірі. Слава Тобі за благодать. Амінь.

Молитва за віру, яка перемагає занепокоєння

«Тому не турбуйтеся про завтрашній день, бо завтра будете турбуватися про себе. У кожного дня достатньо власних проблем ». (Матвія 6:34)

Отче, Ти робиш польові лілеї красивими і годуєш птахів небесних. Побудуй Свою віру, щоб повністю залежати від Тебе у всіх потребах, а не від речей цього світу або моїх сил і здібностей. Жоден день не може бути доданий в моє життя через занепокоєння. Як мій небесний Отець, Ти знаєш, що мені потрібно, і Ти забезпечуєш всі мої турботи. Допоможи мені довіритися Тобі, піклуватися про мене. Амінь.

Молитва для збільшення віри

«Апостоли сказали Господу: Додай нам віри!» (Луки 17: 5).

Батько, навіть учні, які ходили з Ісусом, потребували зміцненню своєї віри. Ісус сказав їм, що якщо їхня віра була розміром з гірчичне зерно, вони могли б викорчувати дерева і руйнувати гори. Господи, мені потрібно більше віри, як учням. Збільши мою віру і зробіть мене двигуном гір. Вирости мою віру в Тебе одного, щоб я був міцний у Господі і готовий битися проти сумнівів, закладених ворогом. Господи, Додай мою віру! Амінь.

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.