4 молитви коли вам важко – отримаєте Боже керівництво і мудрість!

Коли ми молимося про Боже керівництві через Святого Духа, ми можемо бути впевнені, що Бог дасть мудрість!

Протягом всього Писання нам нагадують про те, як Бог керує нашим життям. Він наш добрий пастир, який веде нас, і він бажає, щоб ми йшли шляхом, що веде до радості та задоволеності.

Коли ми молимося про Боже керівництві через Святого Духа, ми можемо бути впевнені, що Бог дасть мудрість!

Нам не потрібно турбуватися про наш наступний крок або про завтрашній день, бо ми знаємо, хто керує нами!

Чи не квапте свій день без того, щоб йти до Бога за керівництвом!

 ""

Коротка молитва про наставляння

Небесний Батько, дякую Тобі за керівництво. Прости мене за те, що я випередив Твої плани, і допоможи мені знати, коли зупинитися і прислухатися до Твого вказівкою. Твої шляхи досконалі, Господь. Дякую за пропозицію ніжної благодаті. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про наставляння від Святого Духа

Господь, я молю, щоб ти рухав Духом в моєму житті. Я знаю, що будь-який гріх може засмутити та послабити голос Духа, і я молюся перед спокусою грішити. Допоможи мені жадати Твого присутності більше, ніж я спрагу гріха.

Допоможи мені рости в плодах Духа і так наблизься до Тебе.

Я молюся про керівництво від Твого Духа – нехай Твоя воля та обіцянки завжди будуть медитацією мого серця. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про керівництво, коли життя складне

Господи, я тут сьогодні з відкритими руками та відкритим серцем, готовий розраховувати на те, що Ти допоможеш мені протягом дня, і все це допоможе мені.

Допоможи мені бути як Немія, допоможи мені прийти до Тебе за керівництвом, силою, забезпеченням і захистом.

Коли я стикаюся з важкими виборами та важкими ситуаціями, допоможи мені згадати Тебе. Я пам’ятаю – Твоя дитина і Твій представник у світі навколо мене.

Допоможи мені жити сьогодні так, щоб це принесло честь Твоєму святому імені. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про проникливості та мудрості, коли вам потрібно Боже керівництво

Господи, дякую Тобі за людей, яких Ти божественно вклав в моє життя, які говорять святу правду, любов і слова мудрості.

Дай мені серце проникливості, щоб знати, коли Ти використовуєш когось, щоб говорити настанови в моє серце і мої обставини, і дай мені сили та сміливість слідувати цій раді, навіть коли це важко.

Наповни мене світом, знаючи, що навіть якщо я поверну не так, Твоя мета переможе. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.