(Відео) Неймовірної сили молитва про дітей перед іконою Богоматері. Бережи наших дітей

Щоб захистити своє чадо, потрібно молитися за нього. Іноді це діти не оцінюють. Не потрібно турбуватися батькам, через час вони підростуть і оцінять вашу працю для них.

Будь-яка мати любить своїх дітей. Батьки роблять все можливе, щоб в цьому матеріальному світі у дітей було все найкраще. Навіть на шкоду собі матері сприяють становленню дітей в цьому житті.

Іноді це діти не оцінюють. Не потрібно турбуватися батькам, через час вони підростуть і оцінять вашу працю для них.

 ""

Однак крім матеріальних благ і вихованні своєї дитини, він зажадає захисту від різних негараздів підстерігають в життя.

Щоб захистити своє чадо, потрібно молитися за нього. Молитва до Господа перед іконою Богородиці, як матері Ісуса, допоможе вам в цьому.

Представлена тут відео молитва має неймовірною силою, бо вона читається перед іконою Богоматері.

Особливо, якщо цю молитву слухають і повторюють вголос або подумки матері своїх дітей.

Цією молитвою ви захистите свою дитину, скільки б років йому не було. Для будь-якої мами, син або дочка в будь-якому віці – маленькі діти.

Прослухайте цю відео молитву і моліться за свою дитину.

Відео: молитва за дітей перед іконою Богоматері

Люди, які прослухали цю сильну молитву залишили свої записи в соціальних мережах:

“Матінка Пресвята Богородиця спаси дітей наших захисти та помилуй … Нехай наші діти живуть у світі в радості та будуть здорові. Світлої дороги та безбідного життя хлібосольного!”

“Бережи нас, Господи Допомагай дітям нашим!”

“Материнська молитва найсильніша!”

“О Господи наш, помилуй нас, дітей твоїх. І прости нас за все!”

“Дякую тобі Господи за все, що маю у своєму житті!”

“Ця молитва всю свідомість мені перетрусили протягом 2 днів, неймовірної сили.”

“Я дякую і прошу захисту і підтримки своїм дітям і всім, хто живе на цій землі. Хто потребує допомоги нехай Богородиця Свята оберігає і благословляє. Амінь!”

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.