(Відео) Дуже давня молитва. Хто дає – той отримує. Читайте з вірою

Ця молитва, кожне слово прямо в душу потрапляє, серце частіше б'ється, хочеться слухати багаторазово. Молитва давня, але така сучасна.

Ще в давнину люди помітили, що всі хто допомагає іншим людям, отримували незрозуміло звідки допомогу і добробут.

Душа у таких людей спокійна і радісна від свідомості того, що вони допомагають і люблять ближніх.

Існують три способи, якими Бог перевіряє людини.

  1. Якщо в будинок приходить нежданий гість – людина зі злиднями, вважається, що Бог послав його. Якщо викинути того, хто прийшов, це буде означати, що ми прогнали самого Бога.

2. Якщо допомогти нужденному гостю, але той не оцінить нашу допомогу, значить це перевірка Бога на те, що не прив’язалися ми до результату своєї допомоги. Така ситуація потрібна, щоб перевірити наше безкорисливість.

3. Якщо до нас наближається бандит, і хоче нас пограбувати або вбити, це означає, що Бог перевіряє нас на чистоту помислів. Коли ми цінуємо своє життя, ми спокійно, з чемною посмішкою і смиренно пропонуємо злодієві взяти то (сумку, гаманець, і т.п.), що він хоче, щоб зберегти життя. Але якщо боротися за свою власність в нерівному бою з лиходієм, то це буде зневага життям з нашого боку. Така ситуація дається нам як перевірка Бога на сильну прихильність до дрібного. Нерозумно ризикувати своїм життям, заради дрібного.

Прослухайте цю молитву і ви багато зрозумієте.

Відео: Стародавня молитва

У соцмережах відреагували постами на слова молитви:

“Древні знали як і про що благати Бога. Дякую! Дуже сильна молитва.”

“Господи вірю благий чоловіколюбець даруй зцілення раба Олександру до кінця днів своїх служити тобі буду молю тебе.”

“Спасибі. Бережи Вас Господь!”

“Господи дай і моєму синові Андрію допоможи впоратися з його хворобою і добре перенести операцію.”

“Молюсь і вірю в Тебе Господи даруй зцілення Молити буду до кінця днів своїх.”

“Ця молитва, кожне слово прямо в душу потрапляє, серце частіше б’ється, хочеться слухати багаторазово. Молитва давня, але така сучасна. Дякую.”

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.