(Відео) Молитва Архангелу Михаїлу про допомогу і захист від бід видимих і невидимих

Архангел Михайло, перш за все дбає про слабких, які потребують і тих людей, які в біді.

Дуже сильна молитва, яка читається, коли ви сумуєте або маєте потребу в чомусь.

Молитву потрібно читати з вірою в серці та в думках думати про те, що ви просите в Архангела Михайла.

Архангел Михайло, перш за все дбає про слабких, які потребують і тих людей, які в біді.

Потрібно славити Отця і Сина і Святого Духа на віки віків!

Багатьом людям ця молитва допомогла, коли вже вони ні на що не сподівалися і не знали як їм поступати та зневірилися в цьому житті.

Допоможе молитва до Архангела Михаїла і вам – Та по вірі вам буде!

Відео: молитва до Архангела Михаїла

Люди, які прослухали цю молитву, залишили свої пости в соціальних мережах:

“Спасибі за молитву, Архангела Михаїла, Спаси та збережи всю мою родину від усіх бід і нещасть АМИНЬ!”

“Святий, допоможи позбутися страшної біди, смерті! ”

“Архистратиже Михайла, моли Бога за нас!”

“Спаси Господи та захисти від лукавого і хвороб. Допоможи Господи! ”

“Врятуй і збережи. Михайло Архангел моїх дочок, зятів онучок. Кого люблю і пам’ятаю. Від усіх бід. АМИНЬ.”

“Допоможи мені Боже впоратися з усіма проблемами, бо сили мої закінчуються. Слава Отцю і Сину і Святому Духу на віки віків Амінь! ”

“Архістратиг Архангел Михаїл каюсь. Прости мене великий Боже Великий Архістратиг Архангел Михаїл моли Господа за весь мій рід за майбутні покоління, щоб Рід мій тривав. Слава тобі Господи Слава на віки віків Слава!”

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.