(Відео) Молитви про допомогу в бідності і нужді до Господа і до святителя Іоанна Милостивого

Молитва - це спосіб віруючого просити Бога Всемогутнього і шукати Його милості, допомоги, благодаті, сили, забезпечення - а іноді навіть чуда.

Коли я бачу когось, хто був поранений, або хто постраждав від несправедливості або потребує, я хочу зробити щось, щоб допомогти. Я хочу дати. Я хочу виправити. Я хочу сказати слова, які принесуть розраду і підбадьорення.

Молитва має силу. І молитва ніколи не буває неадекватною. Я можу запитати: «Що мої молитви зроблять для того, хто має такі відчутні потреби?» Або «мої молитви дійсно мають значення?» І відповідь «так» і «так».

Говорити комусь, що я буду молитися за них, – це не порожня обіцянка пробурмотіти якісь сердечні, але безсилі слова Богу про безвихідній ситуації.

Молитва – це спосіб віруючого просити Бога Всемогутнього і шукати Його милості, допомоги, благодаті, сили, забезпечення – а іноді навіть чуда – від імені людини або ситуації, яка потребує звільнення нашого Спасителя.

Насправді, є багато важливих причин, чому ми повинні молитися. Прийміть Ефесян 6:12. У ньому йдеться: «Ми боротися не проти ворогів з плоті і крові, а проти злих правителів і авторитетів невидимого світу …» Ми не можемо вести духовні битви за допомогою штучних ресурсів. Духовна битва вимагає духовного зброї, а молитва – найпотужніший актив у нашому арсеналі.

По-друге, наша робота для Христа набагато більш плідна і менш вразлива для нападу ворога, коли ми знаходимося в тісному спілкуванні з Господом. Як сказано в 1 Коринтян 3, “Він може використовувати будь-якого з нас, щоб садити насіння, але саме Господь змушує речі рости.”

І, що дивно, ми можемо впливати на Бога своїми молитвами. Ви пам’ятаєте історію Єзекії з 2 Царств 20? Єзекія був смертельно хворий, і пророк Ісая сказав йому привести свій будинок в порядок, тому що він збирався померти. Та Єзекія плакав і молився Господу, і Господь відповів, зсцелив його, надавши йому ще 15 років життя!

Я знаю, що, як і я, ви піклуєтеся про бідних і хочете внести свій внесок, щоб змінити їх життя. Грошові пожертви мають велике значення в наданні допомоги тим, хто живе в бідності, але моліться чи ви за тих, хто голодний і вразливий?

 ""

Якщо ні, я закликаю вас зробити це:

  1. Моліться, щоб Господь вилив Свою благодать на голодних людей – чоловіків, жінок і дітей.
  2. Моліться за дітей, які страждають від недоїдання.
  3. Моліться за тих, хто не може знайти роботу, щоб забезпечити свої сім’ї, і за дітей, які відмовляються від освіти, щоб вони могли працювати, щоб поставити їжу на стіл.
  4. Моліться за тих, хто живе без належного медичного обслуговування, за тих, хто хворий і вмирає від невиліковних хвороб.
  5. Моліться за роботу.
  6. Моліться за землю, яка є сухою і безплідною через посуху, і за людей, які втратили свої посіви та худобу.
  7. Моліться, щоб Господь торкнувся і закликав серця багатьох інших приєднатися до нас у нашій боротьбі, щоб допомогти тим, хто живе бідно.

Коли ви молитесь, дайте Богу час поговорити з вами про те, що ви можете зробити, щоб допомогти, і як Він змусить вас молитися – запитаєте Його, що у нього на серці.

І наступного разу, коли твоє серце розбурхує тяжке становище, я закликаю тебе молитися всерйоз, з упевненістю в силу молитви.

Відео: Молитви про допомогу в бідності і нужді до Господа і до святителя Іоанна Милостивого

Поділитися статтею

Зараз читають

Оля Полякова

(Відео) Оля Полякова тепер медсестра, а не королева ночі: «Штанці зняли і все мені...

Українська співачка Оля Полякова тепер медсестра, а не королева ночі. Зірка поставила шанувальників в ступор своєю новою витівкою.
Оля Полякова з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила особистість чоловіка і зворушливо привітала його з днем народження

29 червня бізнесмен Вадим Поляков відсвяткував свій день народження.
Олег Винник

Олег Винник знає, як порадувати жінку та як догодити коханій Таюне: вовчиці ахнуть

Український натуральний блондин дуже рідко ділиться своїм особистим життям, проте іноді він все ж відкриває завісу. В одному із закулісних інтерв'ю співак зізнався, що вміє догодити жінці. З цього випливає один висновок — Олег Винник знає, як порадувати кохану.
Олексій Осипов

Таємниче зникнення і смерть зірки “Бідної Насті” 37-річного Олексія Осипова

Роль в серіалі Бідна Настя" принесла хлопцеві величезну славу, кар'єра розвивалася стрімко, поки трагічно і раптово не обірвалася. Осипов загинув у віці 37 років за досить дивних обставин.

Популярне за тиждень

Популярне

Онкохвора Алла Мазур зробила заяву: Я змушена повернутися до теми моєї хвороби

Незмінна ведуча 1 + 1, Алла Мазур, хвора на рак. Про це вона повідомила сама, щоб не було пересудів за кадром. Алла вирішила бути чесною зі своєю публікою, ось що з цього вийшло.

Українка народила дитину вагою майже 7 кг

Багатодітна жінка з Тернополя в 13-й раз стала мамою. Подивитися на хлопчика-гіганта прийшов весь пологовий будинок.

Оселедець під шубою з секретом: смак, який ти запам’ятаєш надовго

Навіть банальний оселедець під шубою можна приготувати цікаво - так, щоб були в захваті всі, хто спробував це блюдо.

Як склалося життя жінки, яка народилася вагою 566 грам?

Вона народилася дуже маленькою дитиною. Її вага становила всього 566 грам. Але вона не могла просто так піти до Бога, її чекала особлива місія.