(Відео) Найсильніша молитва, яка зцілює від хвороб, псування та пристріту

Біблія говорить нам молитися про зцілення і ми будемо благословенні Господу здоров'ям і силою, щоб подолати будь-який біль, з якою ми стикаємося.

“Улюблені, я молюся, щоб у вас все було добре і щоб у вас було гарне здоров’я і поєднувалося з вашою душею”. 3 Івана 1: 2

Біблія говорить нам молитися про зцілення і ми будемо благословенні Господу здоров’ям і силою, щоб подолати будь-який біль, з якою ми стикаємося. Чи можемо ми шукати зцілення від Бога щоразу, коли хворі або пригнічені, і знаємо, що Він втішить наш розум, тіло і дух.

Як я повинен молитися Богу за зцілення?

Ми можемо прийти до нашого небесного батька і попросити його зцілити нас, тому що він хоче, щоб ми були цілими.

Він хоче, щоб ми були цільними не тільки в нашому дусі та душі, але і в нашому тілі.

Пам’ятайте, головна ідея Біблії – відновити Едемський сад, повернути нас до того, ким ми були, і Адам і Єва не боролися з бурситом, проблемами з хребтом або уколом в шию. Тому, де б не була хвороба, у Бога є можливість проявити Свою славу.

Тепер, де ми заплуталися, це коли Бог проявить Свою славу?

І в якій мірі ми будемо зцілені?

Ми повинні почати зі спогади про те, що хвороба знаходиться у веденні Бога. Він не створив це, але у нього є влада над цим.

Ви можете очікувати зцілення. Ви будете негайно зцілені?

 ""

Сподіваюся, що це так. Чи будете ви зцілюватися поступово? Це трапляється досить часто. Але в кінцевому підсумку все ми будемо зцілені, і не можна сказати, що наше зцілення відбувається по той бік смерті. Це остаточне зцілення.

Але ми можемо бути абсолютно впевнені, що зцілення прийде. Якщо Він зцілює вас поступово, це означає, що це нещастя використовується для Його слави, для розвитку вашого персонажа, можливо, в якості проповіді.

Всі ми зустрічали людей, які надихають нас своїми стражданнями. Так що це може бути частиною їх свідоцтва, але Бог зцілює їх. І тоді всі ми в кінцевому підсумку зцілився.

Тому під час молитви важливо говорити з Богом про те, що заподіює нам фізичну шкоду. Це дійсно так.

І дозволити Богу говорити про це і втішати нас, вносити мудрість в цю частину нашого життя.

Ми можемо звернутися до Бога за фізичним, емоційним і духовним зціленням.

Коротка молитва зцілення

Господь, Твоє Слово говорить про обіцянки зцілення і відновлення, і я дякую Тобі за чудеса, які Ти робиш сьогодні. Я вірю в цілющу силу віри та молитви та прошу Вас почати свою могутню роботу.

Будь ласка, оточіть мене надприродним світом і силою і дайте віру в те, що все можливо для Вас. Захистіть від брехні та зневіри сатани, і нехай почнеться чудесне зцілення. В ім’я Ісуса. Амінь.

Прослухайте, також цю відео молитву на зцілення від хвороб, псування, пристріту

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.