(Відео) Молитви, щоб позбутися від пияцтва (винопития) перед іконою Божої Матері Невипивана Чаша

Дуже дієво може вплинути на прийняття рішення кинути вживати алкоголь молитви.

Завжди вважалося, що пияцтво це зло. Питання вживання алкогольних напоїв – спірне питання і все залежить від того, скільки, коли і як людина випиває.

Якщо спиртне приймається під час свят і зустрічі гостей, для підтримки настрою і приємного спілкування – це одна справа. Ніколи не потрібно напиватися і переходити межу. Тоді людина перетворюється незрозуміло в що. У деяких виникає агресивний стан і вони можуть накоїти лиха. Інші навпаки впадають у відчай і починають самі себе жаліти. Ці дві крайності погано.

Однак якщо людина постійно вживає алкоголь, у нього починається звикання і потім він перетворюється в алкоголіка. Потім він не може відмовитися від спиртного. Настає деградація особистості. Страждають від цього в першу чергу рідні люди і в цілому сім’я.

У більшості випадків людина самостійно не може впоратися з цією проблемою. Деякі під тиском рідних і близьких людей звертаються до медичних спеціальні установи для вирішення проблеми. Це діє тільки тоді, коли людина сама прийняла рішення не пити.

 ""

Дуже дієво може вплинути на прийняття рішення кинути вживати алкоголь молитви.

Якщо залежна людина не хоче або не вірить в силу молитви, то за нього можуть молиться близькі люди, які бажають, щоб він кинув пити.

Моліться вголос або про себе словами молитви, яка є нижче і ви вирішите цю проблему з пияцтвом.

Відео: Молитви, щоб позбутися від пияцтва (винопития) перед іконою Божої Матері Невипивана Чаша

Прочитайте, також пости в соцмережах, які залишили користувачі:

“Дякую Вам, Алла, за молитви про позбавлення від пияцтва перед іконою Божої Матері Невипивана Чаша. Помолилася разом з Вами. Така благодать і тепло на душі. Береже вас Господь !”

“Спасибі за молитву, зціли Господи раба твого Костянтина від цієї недуги, допоможи йому вибратися з цієї ями, а нам даруй терпіння і сил душевних і тілесних пережити все це. Амінь. ”

“Спасибі, спасибі велике за такі прекрасні молитви.”

“Дякую за молитви про позбавлення від пияцтва.”

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.