Молитва благословення тих, кого ти любиш

Ми забуваємо, що той самий Бог, який створив всю цю всесвіт, який тримає зірки на місці і знає точну кількість волосся на нашій голові, також знає наш шлях.

«Господь благословить вас і збереже вас, Господь змусить ваше обличчя сяяти на вас і бути милостивим до вас, Господь поверне своє обличчя до вас і дасть вам мир». Числа 6: 24-26

Як віруючі, ми можемо знати в наших серцях, що Бог суверенний і сильний. Ми можемо вірити, що Його плани для нас, для наших близьких, на благо, і що у нас є запас благословення, коли ми слідуємо за Ним.

Проте, часто, коли життя тисне і речі відчувають стрес, коли проблеми долаються, і проблеми виникають на нашому шляху, нашу увагу стає розмитим. Ми якось починаємо вірити, що все залежить від «нас». Начебто ми все зіпсували і пішли з курсу від «дороги до успіху». Ми обертаємо свої колеса, намагаючись знайти швидкий вихід зі скрути. Ми відчуваємо, що це залежить від нас, щоб змусити речі статися. Ми намагаємося щосили намагатися проникнути однією ногою в відчинені двері або дивуємося, чому зачинені двері закривається. Ми починаємо думати, що якщо ми не «досить здатні», «досить талановиті», «досить сміливі», то, можливо, Бог може не зовсім використовувати нас.

Ми забуваємо, що той самий Бог, який створив всю цю всесвіт, який тримає зірки на місці і знає точну кількість волосся на нашій голові, також знає наш шлях. Те, що Його милість залежить від нас, коли ми в першу чергу прагнемо до Нього, і Він володіє силою, здатною змусити речі відбуватися в одну мить, а в іншому випадку нам потрібні були б роки. Він може вибудувати наші шляхи, щоб перетинатися з іншими. Він хоче, щоб ми зустрілися. Він може відкривати двері, які дивують нас тим, як вони відкриваються. Він може закрити двері, які, як він знає, не найкращі для нас. У нього є план, в хорошому і у всіх труднощах, з якими ми стикаємося.

 ""

І часто найбільші благословення приходять після найбільших випробувань. Знову і знову в Писанні ми бачимо історію за історією, коли Бог назавжди відкинув важкі шляхи тих, кого Він любив. І Він все ще працює сьогодні, тому що Він ніколи не змінюється.

Ми діти Господа. Він суверенний і панує Всевишнім, даючи милість, керівництво і благословення всім тим, хто шукає Його. І наші молитви сильні від імені наших сімей і друзів. Нехай Його рука милості і благодаті, Його присутність спокою буде над кожним з тих, кого ми так любимо. Можливо, ми не зможемо бути з ними кожну годину кожного дня. Але він є. Ми не можемо бачити кожну боротьбу, кожне занепокоєння, кожне тягар, який може їх погіршити. Але він робить. І Він завжди тут, несучи їх, і нас, прямо через. Він в безпечному місці, і він Могутній.

О Боже,

Дякую за вашу велику любов і благословення в нашому житті. Спасибі, що вашій милості немає кінця, але вона триває все наше життя. Прости нас за те, що іноді забуваєш, що ти близько знайомий з усіма нашими шляхами, що ти знаєш, що стосується нас, і ти прикриваєш нас, як щит. Ми просимо вашого керівництва, щоб ми могли сьогодні повністю розраховувати на ваше благословення і добро. Ми просимо, щоб ваше обличчя сяяло на нас. Щоб ви відкрили правильні двері для нашого життя і для наших близьких, щоб ви закрили неправильні двері і захистили нас від тих, від кого ми повинні піти. Створіть роботу наших рук і приведіть у виконання все, що ви дали нам зробити в ці дні. Ми молимо, щоб ви зробили наш шлях цілеспрямованим, а наші кроки твердими з вашої добра і любові. Дай нам серце мудрості, щоб почути твій голос, і зміцни нас своєю величезною милістю і благодаттю.

В Ім’я Ісуса,

Амінь.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.