Молитва про втрачені душах. Так по вірі вам буде!

Ми можемо виконати другу заповідь, якої Ісус залишив нам: "І другий подібний цьому: люби ближнього твого, як самого себе. " (Матвія 22:39).

Молитва за втрачені душі повинна бути пріоритетом для кожного християнина. Зосередивши увагу на інших, замість того, щоб «я, я, я» в наших молитвах, ми можемо виконати другу заповідь, яку Ісус залишив нам:

«І другий подібний цьому: люби ближнього твого, як самого себе.» (Матвія 22:39).

Я вірю, що молитва Слова за втрачених набуває абсолютно новий вимір для такої молитви. Я закликаю вас вивчати Писання і розвивати свою власну молитву за втрачені душі. А поки я пропоную вам використовувати цю молитву. Просто вставте ім’я або імена тих, за кого ви молитеся, в порожнє місце.

Молитва за втрачені душі

Господь Ісус, Ти будуєш свою Церкву по всьому світу. Царство темряви і сили адові не можуть здолати його (Мф. 16:18). Ми не боремося проти плоті і крові, але проти князівств, проти сил, проти правителів темряви в _______ життя і проти духовного зла в вищих місцях (Ефесян 6:12). Ми використовуємо потужна зброя Слова Божого, молитву і піст, щоб зруйнувати кожну фортецю, яка заважає їм пізнати Тебе, Господь. (2 Кор. 10: 4,5). Ми йдемо проти сатани і всієї його тактики, яка заважає нам отримати Євангеліє (2 Кор. 4: 4). Ми використовуємо духовну броню, надану Тобою, для боротьби з ворогом (Еф. 6:13). Ми надягаємо пояс істини і нагрудник праведності і підтримуємо стійку стабільність, тому що у нас є Євангеліє світу (Ефесян 6: 14,15). Перш за все, ми беремо щит віри і протистоїмо вогненним стріл лукавого (Еф. 6:16). Ми також беремо шолом спасіння і меч Духа (Еф. 6:17), що є словом Божим: молитися завжди з усією молитвою і молитвою в Дусі (Еф. 6:18) про ці втрачених душах.

 ""

Господь Ісус, Ти сказав, що жнива великі, та робітників мало (Мф. 9:37). Оскільки Ти відповідаєш за Господа, збирай їх в якості працівників (Мф. 9:38). Давайте будемо світлом для світу, міста на пагорбі, який не можна заховати (Мф. 5:14). Коли ми йдемо вперед, Господь, приготуй нас до живих жертвам для Твого Царства (Рим. 12: 1). Крім того, Господь, коли Ти посилаєш нас, ми благаємо, щоб ми йшли силою Твого Духа, щоб ми йшли не з нашої силі і не з нашої силі (Зах. 4: 6). Ми молимося, щоб наша мова і проповідь були спокусливими словами людської мудрості, а проявом Духа і сили (1 Кор. 2: 4). Ми також молимося про те, щоб з упевненістю і сміливістю проповідувати і навчати Царства Божого і євангелії Ісуса Христа (Дії 28:31, 4:29).

Коли Ти посилаєш нас до них, ми благаємо, щоб Ти відкрив їхні очі, звертаючи їх від темряви до світла і від сили сатани до Бога, щоб вони могли отримати прощення гріхів і спадщину, освячену вірою, яка є в вас Господь Ісус (Діян. 26: 17,18). Амінь!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.