Цілюща молитва. Призводить до зцілення від хвороб

Господи, Твоє Слово говорить, що коли ми перебуваємо в біді, Ти рятуєш нас від наших страждань (Псалом 107: 6).

Цілюща молитва за того, кого ми знаємо, необхідна майже на кожен день нашого життя. Я вірю, що Бог хоче, щоб кожна жива людина була здоровою. Навіщо? Він каже:

“Тому так моліться: Отче наш, що єси на небесах, нехай святиться ім’я Твоє. Прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя і на землі, як на небі. ” (Мф. 6: 9-10).

На небесах будуть тільки ті, хто врятований, тому Він хоче, щоб кожна людина на землі був врятований. Те ж саме відноситься і до здоров’я. Там не буде ніяких немочі, так чому Він хоче, щоб у нас було погане здоров’я? Звичайно, ні! Біблія говорить нам, що на небесах НЕ буде хвороб:

“Ніхто з живучих в Сіоні не скаже:« Я хворий »і гріхи тих, хто там живе, будуть прощені.” (Ісая 33:24).

Цей уривок зі Святого Письма може ставитися тільки до духовного Сіону, Царства Божого, тому що протягом приблизно 2700 років після написання цього вірша, ймовірно, мільйони були хворі на фізичному Сіоні.

Молитва зцілення – молитися Слову

Ми славимо Тебе, Ісуса Христа, нашого Бога, нашого Господа, великого Рафу і Господа, який зцілює (Вих. 15:26). Твоє Слово говорить, що коли ми перебуваємо в біді, Ти рятуєш нас від наших страждань (Псалом 107: 6) і що, як улюблені Твої, Ти найбільше бажаєш, щоб ми могли процвітати і мати здоров’я (3 Івана 1: 2). Ми знаємо Господь, що Ти взяв на Себе всі наші немочі і поніс наші хвороби (Мф. 8:17). В ім’я Ісуса, ми молимося за _________, просячи, щоб Ти зцілив наші немочі.

У Галааді немає бальзаму, чи немає там лікаря (Єр. 8:22)? Ісус, Ти великий лікар, ми просимо Тебе застосовувати Бальзам і зцілити нас. Ми просимо Тебе викривати нечистих духів і зціляти Твоїх дітей (Луки 9:42), в ім’я Ісуса ми молимося. Господь, Ти поніс наше горе (Ісая 53: 4), і ранами Твоїми ми зцілилися (Ісая 53: 5). Господи, ми молимо за Твою кров за наші немочі, бо Ти пролив Свою кров за нас (Луки 22:20).

О, милий Ісус, ми віримо, що коли ми просимо Тебе кинути цю гору хвороби в море, що ми робимо зараз, це збудеться (Марка 11:23). О Боже, ми знаємо, що Ти відновиш нам здоров’я і Ти зцілиш нас (Єремія 30:17). Господь вклав це у нас, щоб доторкнутися до твого Духовному краю, знаючи, що ми будемо здорові, точно так же, як жінка з проблемою крові. (Матвія 9: 20-22). В ім’я Ісуса, Господь, ми просимо Тебе послати Твоє Слово, Твоє лазерне Слово, і зцілити нас, і позбавити нас від нашого знищення (Псалтир 107: 20).

Про Господь, допоможи нам всім серцем довіряти Тобі, не покладаючись на наше розуміння (Прип. 3: 5). Допоможи нам визнати Тебе усіма нашими способами, щоб Ти направив наш шлях до зцілення (Прип. 3: 6). В ім’я Ісуса, Бог, будь ласка, направ нас і допоможи нам зробити все, що нам потрібно, щоб зцілитися, оскільки ми знаємо, що Ти завжди дієш від нашого імені, тому що ми бачили Твою славу і чудеса, які Ти зробив (Чис. 14: 22).

 ""

Господи, ми віримо, якщо ми хочемо, щоб наше зцілення зцілило нас (Луки 11: 8). Господа, ми просимо, ми шукаємо і прагнемо до нашого зцілення, вірячи, що Ти відповіси (Луки 11: 9).

Ваше Слово говорить: «Хто-небудь хворий серед вас? Нехай він закличе старійшин церкви; нехай вони помоляться над ним, помазавши його єлеєм в ім’я Господа: і молитва віри спасе хворих, і Господь воскресить його, і якщо він вчинив гріхи, вони будуть прощені йому (Якова 5: 14; 15). Господь, ми благаємо, щоб ті, за кого ми молимося, шукали таку молитву в церкві, яка вірить в цілющу молитву, з помазання маслом, все в ім’я Ісуса Христа.

Як написано: «Благослови Господа, душа моя і все, що в мені, благослови його святе ім’я» (Псалом 103: 1). Благослови, душе моя, Господь, і ми не забудемо всі Твої переваги Псалом 103: 2) бо Ти простив нам наші провини і зцілив наші хвороби (Псалом 103: 3) ». Зціли нас, Господи, і ми будемо зцілені, бо Ти наша хвала (Єр. 17:14).

В ім’я Ісуса, ми молимося про наш зцілення.

Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.