10 молитов за дитину, маленьку та дорослу, які повинна знати кожна мати

Любляча мама для захисту дитини стає на коліна і шукає мудрості та допомоги Бога: того, хто створив вашої дитини та любить його навіть більше, ніж ви (це правда!).

В якій то момент кожен батько досягає цього місця, усвідомлюючи, що ми не можемо все контролювати, і ми не можемо створити щасливих кінців для наших дітей. Але замість того, щоб підкидати руки в ураженні, мудра мама встає на коліна і шукає мудрості та допомоги Бога: того, хто створив вашої дитини та любить його навіть більше, ніж ви (це правда!).

Ось кілька конкретних способів, як ви можете молитися за вашу дитину і посилання на Писання, щоб допомогти вам.

1. Моліться за віру.

Ми робимо все можливе, щоб дати нашим дітям стійку дієту істини, але будь-який момент вони повинні самі прийняти відносини з Богом. (Від Луки 2: 52 “Ісус виріс в мудрості та зростанні та в милості до Бога і всім людям “. Від Івана 10: 27 “Мої вівці чують мій голос, я знаю їх, і вони йдуть за мною“.)

2. Моліться за здоров’я.

Це те, що мамам здорових дітей, природно, здається само собою зрозумілим, але мамам з серйозними проблемами зі здоров’ям найважливіше. (Псалом 103: 2 3 “Хвала Господу, душа моя, і не забувайте всіх його благ: хто прощає всі ваші гріхи та лікує всі ваші хвороби …”)

3. Моліться за дружбу.

Хороші друзі є важливою частиною соціального та емоційного розвитку вашої дитини та можуть зіграти важливу роль у формуванні їх поглядів. (Притчі 12: 26 “Праведники ретельно вибирають своїх друзів, але дорога безбожних зведе їх в оману“.)

4. Молись про майбутнє.

Ваш малюк може все ще бути частиною набору крейди та пасти, але роки швидко проходять, і вони раптово починають жити для себе. Моліться зараз за їх підготовку до того, що попереду і Боже благословення. (Єремія 29: 11 “Бо я знаю плани, які у мене є для вас, – заявляє Господь, планує процвітати, а не нашкодити вам, планує дати вам надію і майбутнє“.)

5. Моліться за характер.

Дитина з сильним почуттям добра і зла зробить кращий вибір і буде позбавлений від багатьох сумних лих. Моліться, щоб вони прийняли чесну і добру життя навіть в дитинстві. (1 Коринтян 15: 58 “Тому, мої дорогі брати, стійте твердо. Нехай ніщо не спонукає вас. Завжди повністю віддавайтеся роботі Господа, бо ви знаєте, що ваша праця в Господі не марний“.)

6. Моліться за безпеку.

Навіть попри те, що вони страждають від хуліганів на ігровому майданчику і щосили намагаються їздити на двоколісному велосипеді, просити про Божу руці захисту фізичної, емоційної та духовної над вашою дитиною завжди гарна ідея. (Псалом 4: 8 “Я ляжу, і засну з миром, бо ти один, Господи, спаси мене від життя “. Притчі 18: 10 “Ім’я Господа міцна вежа; праведний біг в неї та безпечні. “)

7. Моліться за радість і мир.

Ніяка сума грошей або успіхів ніколи не принесуть вашій дитині щастя, якщо він не навчиться задовольнятися різними обставинами. Справжня радість знаходиться в нашій перспективі, а не в наших ситуаціях. (Филип’ян 4: 11 “Я кажу це не тому, що мені потрібно, тому що я навчився задовольнятися якими б то не було обставинами “. 1 Тимофія 6: 6 “Але благочестя із задоволенням велике придбання“.)

8. Моліться за їх прагнення до речей, які мають значення.

Складніше пояснити дітям молодшого віку, чому мирські речі скороминущі, і що вічні речі це ті, з якими ви можете побудувати осмислене життя навколо. Моліться, щоб Бог показав вам, як щодня жити з цією ідеєю перед ними, і щоб вони могли її зрозуміти. (Від Матвія 5: 16 “Точно так же, нехай ваше світло сяє перед людьми, щоб вони могли бачити ваші добрі справи та вихваляти вашого Батька на небесах“.)

9. Моліться за чистоту.

Для дітей битва за чистоту це значною мірою битва за їх уми: тримати в страху безліч негативних впливів і ідей, які щодня викрикують на них засоби масової інформації. Моліться за Боже керівництво і допоможіть зберегти своїх дітей чистими в думках і справах. (Филип’ян 4: 8 “Нарешті, брати та сестри, що б не було правдою, що б не було шляхетним, що б не було правильним, що б не було чистим, що б не було милим, що б не викликало захоплення якщо що то чудово або гідно похвали подумайте про такі речі“.)

10. Моліться за їх майбутнього подружжя.

Може здатися божевільним молитися про що то, що станеться через двадцять років, але де то там є ще одна дитина, який може якось принести весь свій багаж, хороший і поганий, в життя вашої дитини. Моліться, щоб Бог надав правильного партнера вашій дитині та щоб він мав здоровий шлюб, заснований на міцній спільною вірою. (Якова 5: 16 “… Моліться один за одного Молитва праведного людини сильна та ефективна“.)

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.