(Відео) Господь, за все Тобі дякую. Дуже зворушлива, душевна пісня

Ви повинні знати, що своїх дітей Господь захистить і допоможе їм.

Коли більше нема на кого сподіватися Бог допомагає. Завдяки вашій молитві, коли ви звертаєтеся до нього, вам стає легше на душі. Господь завжди знає що потрібно кожній людині.

Прохання завжди буде почуто. Деякі ставлять собі питання, чому не відразу Бог реагує на ваші молитви. Не хвилюйтеся, Господь відреагує. Чому не відразу – напевно такий Його план стосовно вас. Може Бог, дає час вам осмислити скоєне вами та перейнятися почуттям провини. Ви повинні знати, що своїх дітей Господь захистить і допоможе їм.

Потрібно дякувати Господу, за те, що ви з’явилися на світ, за те, що ви живете. Необхідно, щоб Бог завжди був у вашій душі.

Прослухайте це відео і все зрозумієте.

Відео: За все Тобі я дякую (Християнське Караоке) Християнські пісні

Також ви можете прочитати пости в соцмережах і дізнатися, за що люди вдячні Господу:

“Я дякую за сина, свячена вода Зроби чудо з самого народження в малого закисало очко Нічого, нездужає краплі мазі доктори Вже казали треба робити операцію забитий канал но я боялася й одного разу помила очко свяченою водою з сильною вірою, що водичка поможе й чудо сталося очко більше не закисло. Дякую тобі Боже. ”

“Дуже гарна пісня!!! Дуже сподобалася!!!! Дуже зворушлива і душевна пісня !!! ”

“Бог найкращий друг я тільки зрозуміла. Я стала вірити в Бога, це точно. ”

“Ми звертаємося до господа коли на порозі біда, якісь проблеми та чомусь часто забуваємо коли в нас все добре.

Потрібно пам’ятати та дякувати Господу що ми бачимо новий день, своїх близьких й коханих нам людей. ”

“О Господи Святий живи в душі моїй. Завжди мене навчай, веди в небесний край!. … ..

Хіба не прекрасні слова? ”

“Господи прости всіх тих людей, які ставлять дізлайкі за красиву пісню – молитву. Дякую Вам за відео і за гарне виконання пісні – молитви. Здоров’я Вам і Божої допомоги. Дякую Тобі Боже за все. Спаси Господи. “

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.