Нічого не втрачено у вашому житті, якщо прийдете з цими молитвами до Бога

Нічого не втрачено у вашому житті, якщо прийдете з цими молитвами до Бога. Якщо ви у розпачі, не знаєте, що робити - зверніться з цими молитвами до Бога і він вас почує і допоможе.

Нічого не втрачено у вашому житті, якщо прийдете з цими молитвами до Бога. Якщо ви в розпачі, не знаєте, що робити – зверніться з цими молитвами до Бога і він вас почує та допоможе.

Молитва про зростаючу вірі

Дорогий Господь, допоможи мені щоранку знайти віру серед хаосу. Дай мені бажання і здатність бачити Тебе, чути Тебе, говорити з Тобою і дякувати Тобі. І як я це роблю, я молюся про те, щоб наблизитися до Тебе все ближче і ближче, і що моя віра буде зростати, оскільки я розумію новими, більш глибокими способами, що Ти це все, на що я сподівався. І багато іншого. Амінь.

Молитва про впевненість

Господи, допоможи мені відпустити мій страх невдачі. Я знаю, що сатана хоче використовувати мої страхи, щоб утримати мене від сміливої життя заради Тебе. Прости мене за те, що я не живу в вірі, і з цього моменту допоможи мені жити зі сміливою впевненістю в Тобі. Господи, допоможи мені не порівнювати себе з оточуючими мене людьми. Замість цього я молюся, щоб я міг стежити за Тобою і жити життям, яка проголошує Твоє досконалість. В ім’я Ісуса я молюся, амінь.

Молитва за важке серце

Господи, я хочу покласти перед тобою все, що важко на моєму серці. Відкрий навіть гріх, про який я не знаю, Господь. Я ставлю це до твоїх ніг і прошу вибачення у Тебе. Я вірю Тобі, коли говориш, що відмиєш нас біліший від снігу. Спасибі, Господь, за твою нескінченну любов до мене! Допоможи мені почати все заново прямо зараз, щоб зробити вибір, який шанує тебе. В Ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про надії й довірі

Батько, іноді здається, що Ти залишив нас в битві. Ми знаємо, що Ти з нами, але ми відчуваємо самотність. Ворог, здається, починає діяти. Наше звернення до Тобі здається залишилося без відповіді. Ми знаємо, що у Тебе багато справ, але допоможи нам вирішити наші проблеми. В Ім’я Ісуса, амінь.

Коротка молитва про подяки

Боже, іноді життя підводить мене, і мені важко бачити речі, за які можна бути вдячними. Відкрий мої очі, щоб побачити дари, які Ти подарував мені в моєму житті. Я почну з того, що подякую Тобі за те, що Ти любиш нас настільки, щоб прийшов на Землю і помер і воскрес, щоб ми могли жити вічно в Твоєму Царстві. Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Цикламена: Як правильно вибирати, як доглядати, у кого краще цвіте

Нагадаємо, Життя було спокійніше, а шоколад і цукерки смачніше: ТОП-5 цукерок СРСР

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.