Молитви, які змінюють ситуацію в фінансах і вірі

Святіший, я молюся про фінансові труднощі, які зараз відчуваю.

Молитва, щоб змінити мою ситуацію

Господь Ісус, мій Спаситель, я вдячний за все хороше, що Ти мені дав. У мене є здоров’я, сім’я, друзі та любляча церковна громада. Однак мені здається, що я застряг у своїй ситуації. У мене не було зростання або удачі протягом деякого часу. Моє фінансове становище не дуже хороше. Тому я прошу Тебе радикально перевернути моє життя. Дай мені удачі та бадьорості духу, щоб я міг отримати удачу через Твою руку допомоги. Амінь.

Молитва про віру

Бог Всевишній, я тут перед Тобою, прошу твого милостивого благословення. Бережи мою віру у Твоє провидіння, знаючи, що Ти ніколи не залишиш і не залишиш мене. Я не прошу розкішного життя. Замість цього я просто молюся, щоб у мене було достатньо, щоб жити в повсякденному житті. Твоє слово говорить, що мені не слід турбуватися, тому я тримаюся за свою віру і за Твої обіцянки, що твоє достаток виллється на мене все моє життя. Ви знаєте, що мені потрібно, і я сподіваюся, що я це отримаю. Амінь.

Будь моєю світлою молитвою

Суверенний Господь, зараз я стурбований усіма своїми проблемами через мою фінансової нестабільності. Все, що я бачу зараз, – це тьма і нескінченні дороги. Будь ласка, будь моїм світлом і будь моїм провідником, поки я спотикаюся на цьому шляху. Хоча я борюся, я знаю, що Твій світ осяє моє життя і в кінцевому підсумку благословить мене фінансовою допомогою, в якій я потребую. Я з нетерпінням чекаю того дня, коли мені не потрібно буде турбуватися про гроші, знаючи, що Ти, мій постачальник, кожен день мого життя поруч зі мною. Амінь.

Надсилайте мої рішення Молитва

Святіший, я молюся про фінансові труднощі, які зараз відчуваю. Ти моє єдине джерело надії та сили, і тепер я міцніше тримаюся за Тебе. Я не знаю, як в поодинці вийти з цієї ситуації, але з Тобою я знаю все і все можливо. Керувати своїми рішеннями, щоб я міг поліпшити себе і свій поточний статус. Будь ласка, дайте мені правильне мислення, щоб я зміг знайти фінансовий прорив якомога швидше. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.