Молитви достатку і зміцнення впевненості в житті

Боже небесний, я вірю, що Ти все контролюєш, незалежно від того, в якій точці мого життя я перебуваю.

Молитва про фінансову стабільність

Боже небесний, я вірю, що Ти все контролюєш, незалежно від того, в якій точці мого життя я перебуваю. Я віддаю Тобі всі свої турботи та страхи з приводу фінансів. Можеш замінити мої турботи вірою. Я прошу фінансової стабільності, щоб я міг перестати турбуватися про гроші та зосередитися на інших речах в моєму житті. Візьміть на себе все моє єство, щоб я став людиною, якого не турбують гроші. Амінь.

Молитва про зміцнення моєї впевненості

Ти сказав, що шукають Тебе не будуть мати потребу в гарному. Я знаю, що фінансова нестабільність, з якою я зараз стикаюся, має тимчасовий характер, і що Твоє провидіння вічно. Зміцни мою впевненість в Тобі та Твоїм словах, щоб я більше не турбувався і не боявся. Направ мене ще більше шукати Твого присутності в ці часи відчаю. Амінь.

Молитва достатку

Великий Бог, я вклоняюся Твоєму хреста, просячи фінансового благословення в моєму житті. Я ніщо без Тебе, але з Тобою можливо все. Я вірю, що Ти ніколи не залишиш мене. Я молюся, щоб Ти дав мені те, що мені потрібно, щоб я міг виконувати свої земні обов’язки та більше не боротися з грошима. Амінь.

Моя напарная молитва

 ""

Моя сила, Ти був моєю опорою з того дня, як я народився, захищаючи, забезпечуючи та направляючи мене на всьому шляху. Я знаю, що ця боротьба з фінансами нічим не відрізняється від моїх минулих проблем. Ти мій товариш, і я знаю, що не самотній в цьому. Дозвольте Твоїй силі текти в моє життя, щоб мені більше нема про що турбуватися. Амінь.

Молитва нагадування

Люблячи Бога, я знаю, що мені не слід ні про що турбуватися. Зараз я переживаю важкі часи, і мені дуже важко не турбуватися про всі ці проблеми. Одне накладається на інше. Молю Тебе в цій складній ситуації. Нагадайте мені про Своє багатство любов’ю і провидінням в ці часи. Допоможіть мені менше хвилюватися і більше довіряти Вам. В ім’я Твого допоможи мені набути впевненості в тому, що кінець кінцем я буду вільний від тягаря фінансової нестабільності. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.