Молитви про очищення віри, завзятості і підтримки

Господи, допоможи мені подолати будь-які залишки невіри і очистити мою віру, щоб я спирався на Тебе.

Молитва про очищення моєї віри

Дорогий Небесний Отець, я приходжу до Тебе з цієї дуже серйозною хворобою, прошу Тебе створити диво зцілення в моєму тілі, тому що Твій Син Ісус сказав, що все можливо для того, хто вірить. Допоможіть мені подолати будь-які залишки невіри та очистити мою віру, щоб я спирався на Тебе з твердим переконанням, що Ти зцілиш мене на славу мого Спасителя. Амінь.

Завзятість в молитві

Дорогий Ісус, я приходжу до Тебе з вірою для зцілення від цієї хвороби, і я розраховую на Твій відповідь. Я вважаю, що отримав те, про що прошу. Господи, я вірю, що моє зцілення вже відбулося. Я молюся з наполегливістю і буду продовжувати молитися, поки всі симптоми не зникнуть з мого тіла. Моя віра буде наполягати на молитві, поки не прийде Твій відповідь. Дякую Тобі навіть зараз за те, що повернули мені прекрасне здоров’я. Амінь.

 ""

Молитва про зцілення

Дорогий Господь, я приходжу до Тебе зараз, відчайдушно потребуючи чудо зцілення. Я прошу Твого повного і повного зцілення кожної клітинки мого тіла. Я вірю, що Ти збираєшся зробити це задля слави імені Ісуса. Ця хвороба принесла багато днів і місяців страждань, але радість приходить вранці. Алілуя! Амінь.

Підтримка в молитві

Дорогий Небесний Отець, я дякую Тобі за Твою глибоку і безмежну любов, що Ти підтримуєш мене на моєму ложі хвороби. Я вірю, що Ти відновиш мене і вилікуєш мене. Дякую Тобі за те, що Ти послав Свого власного Сина в жертву за мої гріхи та хвороба. Оскільки Ти за мене, я знаю, що нічого не може бути проти мене. Гнітюча перемога належить мені через Твого Сина, Ісуса Христа. Амінь.

Поділитися статтею

Зараз читають

Ольга Фреймут з молодшими дітьми

Зіпхнула дитину: Ольга Фреймут відвела 3-річну дочку не в садок, а відразу в школу....

Довгий час всі шанувальники телеведучої Ольги Фреймут очікували від неї новин про молодших дітей - куди віддасть зоряна мама своїх малят на навчання?
Наша молодість!

(Відео) Доторкніться до своєї молодості з піснею “Синій, синій іній “. Ансамбль ...

Втомленим від силікону, Кіркорова, і викиднів "Фабрики зірок " - присвячується цей шедевр !!!! таланти СРСР безсмертні! форевер))))
Що потрібно з'їсти, щоб не втратити пильність за кермом

Вчені розповіли, які продукти допоможуть зберегти пильність в дорозі

Асоціація Assurance Prévention провела дослідження, в якому з'ясувала, які продукти допоможуть водієві не втрачати пильність за кермом.

Популярне за тиждень

Популярне

Онкохвора Алла Мазур зробила заяву: Я змушена повернутися до теми моєї хвороби

Незмінна ведуча 1 + 1, Алла Мазур, хвора на рак. Про це вона повідомила сама, щоб не було пересудів за кадром. Алла вирішила бути чесною зі своєю публікою, ось що з цього вийшло.

Українка народила дитину вагою майже 7 кг

Багатодітна жінка з Тернополя в 13-й раз стала мамою. Подивитися на хлопчика-гіганта прийшов весь пологовий будинок.

Оселедець під шубою з секретом: смак, який ти запам’ятаєш надовго

Навіть банальний оселедець під шубою можна приготувати цікаво - так, щоб були в захваті всі, хто спробував це блюдо.

Як склалося життя жінки, яка народилася вагою 566 грам?

Вона народилася дуже маленькою дитиною. Її вага становила всього 566 грам. Але вона не могла просто так піти до Бога, її чекала особлива місія.