Молитви в кризові дні, про розсіяному розумі і зламаною душі

Господи, я дякую Тобі за те, що я не проходжу через це один.

Молитва про розсіяний розум

Дякую Тобі, дорогий Бог, за те, що благословив мене світом, спокоєм і задумою, коли мій розум відхиляється в занепокоєння і побоювання. Коли множаться тривожні думки і я відчуваю себе розсіяним, Ти приносиш заспокійливий комфорт, зосередженість і радість. Я можу розслабитися і відпочити в Тобі, як Ти відновлюєш мою душу. Коли я медитую на Тебе і Твої досконалості, мій розум заспокоюється. Спасибі тобі, Господи. Амінь.

Молитва про зламану душу

Господи, Ти мій Захисник, будь ласка, спаси мене від цих хвиль занепокоєння, які б’ють мене, як шторм на морі. Ці думки та почуття розривають мене і ламають мою душу. Будь ласка, накрий мене Своєю рукою і підніми мене з цього страху і тяжкості, що забирають мою радість. Нехай Твій світ, що перевершує розуміння, охороняє моє серце і розум, коли я уявляю Тобі свої потреби та дякую Тобі за Твоє забезпечення. Амінь.

 ""

Молитва під час життєвої кризи

Люблячий Спаситель, я дякую Тобі за те, що я не проходжу через це один, навіть коли майбутнє здається темним і невизначеним. Проходячи через цю життєву кризу, я знаю, що Ти поруч зі мною. Мені не потрібно впадати в нервове роздратування і болісне занепокоєння. Коли я відчуваю себе слабким і нездатним впоратися з речами, допоможи мені згадати, що немає нічого надто великого або занадто малого, щоб привернути Вашу увагу, і що Ви дасте мудрість і згладите мій шлях переді мною. Амінь.

Молитва моєму близькому другові

Ісус, я дякую Тобі за те, що Ти мій Друг. Для Тебе немає нічого надто недоречного або поверхневого в моїх справах, моїх турботах і областях, в яких мені потрібна особлива мудрість. Я дякую Тобі за цю близькість з Тобою, за те, що я можу бути відкритим з Тобою і довіряти Тобі всі свої надії, страхи та тривожні переживання. Я дякую Тобі за те, що я можу сісти у Твоїх ніг і дивитися у Твої очі співчуття з тихою довірою та отримати той спокій, який дає мені сили. Амінь.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".