Молитви про стійкість до труднощів і захисту від невдач

Господи, допоможи мені пам'ятати, що все в ваших руках.

Молитва про стійкість

О Боже, мій Наріжний камінь, мій міцний фундамент, допоможи мені встояти, коли життя змінюється, і я відчуваю спокусу панікувати. Допоможи мені знайти Твою силу через злети та падіння, коли я відчуваю спокусу турбуватися. Допоможіть мені пам’ятати, що все в ваших руках, і я можу встояти. Ці бурі в моєму житті штовхають і тягнуть мене, але я залишаюся твердим і безпечним у твоїй долоні. Амінь.

Молитва про мій мандрівний розум

Боже моєї перемоги, я прошу, щоб мій розум заспокоївся, оскільки я розміщую свій внутрішній досвід в тісний зв’язок з Тобою, моїм Учителем. Будь ласка, допоможіть мені не сумніватися і не дозволяти ніяким сумнівам турбувати мене. Допоможи моєму блукає розуму, дорогий Господь, зосередитися на Тебе, а не впадати в занепокоєння. Господь, коли я втомлюся, допоможи мені наполягати на залученні до Тебе всього іншого, що мені потрібно. Амінь.

Молитва проти виснажливих атак

Небесний Батько, коли я борюся з цими ворогами страху, стресу та ірраціональними думками, які сильні та виснажливі, я стаю сильнішим, щоб виграти цю війну. Коли ці жорстокі напади приходять до мене, і моє серце калатає, і мені важко дихати, допомогти мені наполегливо протистояти цим атакам, поки перемога не приходить. Спасибі, що Ти зі мною, і я не самотній у своїй боротьбі. Амінь.

Допоможіть мені використовувати броню Божої молитви

Батько, я дякую Тобі за зброю, яке Ти дав мені, щоб відбивати вогняні стріли душевних і емоційних страждань. Допоможи мені використовувати мої обладунки, які виходять від Твого Святого Духа, щоб тримати мій щит віри, мій шолом Твого позбавлення, мій пояс істини та володіти двосічним мечем Твого Слова, бо це моє незамінна зброя в цій жорстокій битві. Амінь.