Молитви, коли життя руйнується і потрібно вийти з важкої ситуації

Господь, я приходжу до Тебе смиренно, просячи Твоєї сили і присутності.

Покладіться на свою молитву

Люблячий Батько, в цей момент, здається, ніхто не помічає, що я не в порядку і що моє життя руйнується. Я відчуваю себе самотнім і обділеним. Я відчуваю, що перебуваю зовні чогось, дивлюся всередину. Все, що я знаю, це те, що Ти там, і Твоєї милості буде завжди достатньо для моїх потреб. Допоможіть мені покластися на Тебе в цей низький момент в моєму житті. Я чіпляюся за Тебе щосили. Будь ласка, зробіть так, щоб в моє життя вилите фінансові благословення. Амінь.

Господи, простягни мені руку

Бог Достатку, я дуже стурбований і наповнений негативними думками, що виникають через мого фінансового становища. Я приходжу до Тебе смиренно, просячи Твоєї сили та присутності. Допоможи мені очистити мій розум і використовувати Твій дар мудрості, щоб вибрати краще для мене рішення в цій ситуації. Візьми мене за руку і підніми мене, щоб я зміг встати на ноги та знову домогтися успіху в цьому світі. Допоможіть мені зберегти мої надії, попри всі ці проблеми. Амінь.

 ""

Зміни мене молитва

Могутній Бог, наразі я прошу Твоєї божественної допомоги в моїх фінансах. Я перепробував всі наявні у мене плани, але, схоже, нічого не працює. Тепер я розумію, що тільки Ти та тільки ти можеш змінити мої обставини. Змініть мене і моє сприйняття життя. Покажи мені, що ти один контролюєш все. Ти могутній Бог, безмежний і рясний. Я молюся, щоб Ти стежив за мною і тримав мене поруч з Тобою кожен день. Амінь.

Моя постійна молитва

Отець вічності, ніщо в цьому світі не вічне, крім змін, включаючи мою важку ситуацію. Ти моя єдина постійна, і я знаю, що Твоя влада над усім буде вічною. Тримай мене ближче до себе, поки я перебуваю в цьому фінансовій кризі, оскільки я намагаюся вижити кожен день. Я вірю в Тебе, о Господи. Направ мене на шлях до фінансової свободи. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.