Молитви, що дають опору в житті і надію

Господи, виправ мене, коли моя віра коливається, і знову потішив мене Твоєї істиною.

Молитва від невдачі

Бог мого порятунку, Ти мій Спаситель і Визволитель. Ви рятуєте мене, коли я в біді. Ти моя надія посеред невдач. Я смиренно приходжу до Тебе, відмовляючись від своїх страхів, сумнівів і турбот. Виправ мене, коли моя віра коливається, і знову потішив мене Твоєї істиною. Дай мені сміливості знову піднятися після того, як я зазнав поразки. Нехай Ваші обіцянки вселять в мене впевненість, необхідну для продовження руху вперед і досягнення мети мого життя. Амінь.

Молитва надії

Дорогий Бог, наша надія заснована на Тебе, тому що тільки Ти гідний такої довіри та залежності. Твоя сила безмірна, і твоя мудрість незбагненна. Ваші плани щодо нас прекрасні, і Ваша робота в нашому житті прекрасна. Це наша причина для радості, тому що Ти наш Бог і Ти дбаєш про нас з вічним коханням. З Тобою на нашому боці ми можемо вистояти та з упевненістю протистояти важким життєвим випробуванням, повністю знаючи, що в постійній молитві ми знаходимо радість, як ми сподіваємося на Тебе. Амінь.

Молитва про наполегливість під заступництвом Бога

Дбайливий Батько, Ти віддано стежиш за нами, ніколи не перестаючи стежити за нашою безпекою і не зводячи з нас очей, охороняючи нас. Хоча ми можемо зіткнутися з неприємностями, ми знаємо, що Ти та далі будеш давати нам сили, щоб ми твердо стояли в правильному напрямку. Коли ми боремося, дай нам спокій усвідомити, що Ти звільнив наші шляхи від непотрібних проблем. Перед обличчям незгод зберігайте нас стійкими, щоб ми могли залишатися стійкими завдяки впевненості у Твоєму вірному присутності. Амінь.

Молитва, що дає опору в житті

Небесний Отець, Ти посилаєш шлях тих, хто радіє Тобі. Часом неприємності збивають мене з пантелику, а проблеми збивають з пантелику моє серце. Я смиренно прошу дати вам чітку вказівку. Нехай Ваші слова дадуть мені розуміння. Веди мене на шлях праведності, щоб я міг знати Твою волю і напрямок для мого життя. Зміцни мене, щоб я продовжував йти правильним курсом, знаючи, що, хоча я спіткнуся і впаду, Ти завжди будеш поруч, щоб допомогти мені піднятися. Амінь.