Молитви до Господа про направлення на правильний шлях

Віра приходить через слухання слова Божого.

Молитва віри

Вірний Батько, допоможи моїй вірі рости, оскільки мені нагадують про вашу вірності, яка ніколи не перестає. Допоможіть моїй вірі зростати, коли я дивлюся на хрест і бачу, як Ісус розриває ланцюги гріха і смерті. Допоможіть моїй вірі рости, коли я дивлюся на порожню гробницю і бачу, як Ісус тріумфально повстає з могили. Допоможіть мені перевернути гори вірою. В ім’я Ісуса Христа все можливо. Моя віра буде зростати як відповідь на вашу любов і милосердя. Допоможи мені довіряти тобі кожну частину мого життя. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про свій шлях

Милостивий Небесний Отець, твоє слово говорить, що ти завжди будеш вести мене. Дозвольте мені покластися на вас всім серцем замість того, щоб покладатися на власне недосконале розуміння. Дай мені ясне керівництво в моєму житті, Господь. Ви задовольните мої потреби, коли я засмучений, і зміцните мене, коли життя втомить мене. Допоможіть мені слідувати вашим шляхом, ведучи мене до життя, повної плідності та радості. Підкоряючись вам, я знаю, що ви будете направляти мої шляхи, і я можу бути впевнений, що ваш напрям – це завжди кращий шлях. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Молитва про мою віру

Могутній Бог, дякую Тобі за вірність і виконання всіх своїх обіцянок. Ви сказали, що віра приходить через слухання слова Божого. Відкрий мені вуха, щоб я був уважний до твого голосу. Допоможіть мені послухати та відповісти. Нагадай мені, що ти заслуговуєш довіри. Ви ніколи не підводите своїх дітей. Збільш мою віру, щоб знати, що ні смерть, ні життя, ангели або правителі, речі, що існує або майбутні, висота або глибина, або що-небудь ще в усьому творінні, не зможуть розлучити мене з вашою любов’ю. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про направлення правильного шляху

Господь, дякую Тобі за те, що ти світло світу, посилаєш мої кроки на Твоєму шляху. Ваше слово говорить про те, що якщо я вірю в вас всім своїм серцем і не покладаюся на своє власне розуміння, підкоряючись вам у всьому, то ви зробите мої шляхи прямими. Надсилайте мої слова, думки та справи. Ви можете зробити набагато більше, ніж все, про що я прошу або уявляю, в залежності від тієї сили, яка діє в мені. Слава тобі в усі покоління, на віки віків. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.