Молитви про єдність сім’ї, мир і любов до рідних

Господи, дай нам усім любов і співчуття один до одного.

Молитва про мир в домі

Господь Ісус, мій Спаситель, Ти створив цей будинок як притулок від цього світу. В цьому ми знаходимо розраду, підтримку і розуміння. Це дає нам уявлення про безумовної любові, яку Ви відчуваєте до кожної людини. Підтримай цей будинок, Господь. Благослови та бережи його, щоб всі члени цього будинку могли пізнати благодать, яку Ти дав нам через Христа, нашого Господа. Я молюся в ім’я Тебе. Амінь.

Молитва про єдність сім’ї

Милостивий і Святіший Отець, будинок не може функціонувати, якщо його члени не перебувають на одній хвилі. Як ми можемо йти разом, якщо не погоджуємося? Таким чином, це допомагає нам об’єднатися для досягнення єдності. Дай нам всім любов і співчуття один до одного, щоб ця сім’я могла служити чудовим прикладом для інших. Нехай наше духовне життя процвітає, щоб наші тенета в Тобі стали міцнішими. Амінь.

Молитва про кохання до рідних

Милосердний Господь, Твоє слово ніколи не повертається до Тебе порожнім. Він ефективний і активний в нашому житті та в нашій сім’ї. Ви говорите про життя в наших будинках і підіймає настрій. Продовжуйте говорити правду в наші серця. Порушуйте нас любити та підтримувати один одного, об’єднуючись навколо Твого найсвятішого слова і ревно роблячи добрі справи. Амінь.

Молитва про збільшення щастя

Господь Бог Приросту, щастя сім’ї має вирішальне значення для її здоров’я та щастя. Сім’я краще процвітає і розмножується, коли їхнє сімейне життя щаслива. Слухайте цього Господа і беріть це до уваги. Нехай в нашому будинку виникнуть щастя і задоволення. Допоможіть нам любити та ставитися один до одного так, щоб шанувати Тебе і прославляти Твоє ім’я. Амінь.

Молитва про сімейний веселощі

Бог любить відданість, світ в родині, де стрес мінімальний. Твоїм людям добре зібратися разом, щоб радіти в родині. Я прошу, щоб Ти здійснив це в моєму домі. Дозвольте нам разом весело і весело провести час. Будемо раді бути один з одним, тому що Тебе найбільше прославляють, коли ми в Тобі найбільше задоволені. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.