Молитви, про зміцнення відносин у змішаній родині і сімейній опорі на Бога

Господи, допоможіть нам знайти спокій, знаючи, що перш за все на Тебе слід покладатися.

Молитва про зміцнення віри в змішаній родині

Бог, що сидить на Троні, Ти дав нам багато прикладів гідності змішаних сімей. Сам наш Господь Ісус був вихований святим Йосифом, який не був його біологічним батьком. З огляду на, що Ви працюєте в змішаних сім’ях, я прошу Вас забезпечити нам гармонійне і вірне існування в нашому домі. Нехай наші біологічні відмінності не стануть каменем спотикання між нами, але допоможуть нам подолати ці речі та рости разом як сім’я у світі через Христа, нашого Господа. Амінь.

Молитва про сімейну опору на Бога

Всемогутній Батько, якого принца або короля ми можемо розраховувати забезпечити нас? Чи є такий чоловік, який може забезпечити, як Ти? Багато довіряють державі або іншим людям. Убережи мою сім’ю від цієї спокуси. Допоможіть нам знайти спокій, знаючи, що перш за все на Вас слід покладатися. Допоможіть нам і надалі бачити Твою руку в усьому в нашому житті та зробити серця цієї сім’ї вдячними. Амінь.

 ""

Молитва про сімейні благословення

Бог благословення, пішли Твій Святий Дух працювати в моїй родині, щоб жити в гармонії згідно з Твоїм словом. Не відмовляйте нам у Своєму благословення, але нехай ця сім’я принесе багато плоду. Дивись на нас, як на великий виноградник. Працюйте всередині нас, як садівник працює в полі, щоб ви могли виростити прекрасний урожай. Амінь.

Молитва, щоб благословити нас великою кількістю сім’ї

Бог, наш Великий Годувальник, мені наказав нам плодитися і розмножуватися. Ми хочемо мати вірну сім’ю, Господь, послухай, будь ласка, мою молитву. Допоможіть нам виростити багато дітей. Не дозволяйте цій родині бути безплідною, але допоможіть нам рости, щоб ми могли бути свідками Євангелія. Дай нам мир і безпеку, щоб ми були добре підготовлені для виховання благочестивих дітей. Амінь.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.