Молитви радості і надії матері до своїх дітей

Боже, я молю, щоб Ти пройшов Своїм божественним шляхом в житті моєї дитини.

Є багато випадків, коли вам потрібно шукати молитви в надії, що ваші діти знайдуть шлях, який Бог проклав для них у дорослому житті. Ці потужні молитви за дорослих дітей – прекрасні приклади того, з якими благаннями ви можете звертатися перед Господом.

Достатність молитви про Божу благодать

Боже, я молю, щоб Ти пройшов Своїм божественним шляхом в житті моєї дитини. Ставши дорослим, він / вона натрапляти на труднощі, з якими він буде стикатися протягом усього свого життя. Я молюся, щоб в його / її випробуваннях Твоєї милості було досить для нього / неї, оскільки Твоя сила доведена до досконалості в його / її слабкості. Я з більшою радістю хвалю Тебе за його / її слабкості, щоб на нього / неї почила сила Христова. Я знаю, що Ви чуєте крики своїх людей, і що Ви будете робити добро по-своєму та у свій час. Амінь.

Молитва про всіляке

Всемогутній Батько, я дякую Тобі за те, хто ти є. Я дякую Тобі за те, що ти був з моєю дитиною з самого початку, від юності до дорослого життя. Дякую Тобі у доросле життя. Я молюся, щоб Ти продовжував бути силою життя моєї дитини. Ваше слово заявляє, що з Тобою не буде нічого неможливого, і я молюся, щоб моя дитина ніколи не жила без Тебе. Я заявляю, що Твій світ буде продовжувати світити йому / їй до кінця його / її днів. Амінь.

 ""

Молитва радості матері

Дорогоцінний Ісус, мій Спаситель, Твоє слово проголошує, що коли жінка народжує, вона сумує, тому що її час настав, але коли вона народила дитину, вона більше не згадує про страждання. Спасибі, що подарували мені дитину багато років назад. Бути матір’ю – це, крім моєї любові до Тебе, найбільша радість, яку я коли-небудь знав. Тепер, коли моя дитина готовий мати власних дітей, нехай його сім’я буде благословенна щастям, здоров’ям і процвітанням. Покажи моїй дитині, як кожному його / її дітям любити та чіплятися за Тебе. Амінь.

Молитва про здоров’я

Дорогий Бог, нехай моя дочка буде здоровою, навіть якщо її душа процвітає. Якщо вона була поранена і поранена в її душі, зцілите і перев’яжіть її рани. Дай їй міцне здоров’я, щоб вона могла сумлінно служити Тобі та залучати людей у Твоє Царство. Приберіть тривогу з її серця і допоможіть їй залишатися стабільною емоційно і розумово, щоб вона могла залишатися згідно зі своєю метою. Приберіть біль з її серця і дайте їй спокій, що перевершує всяке розуміння. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.