Молитви за блудного сина і вихованні його

Господи, я клопочу за свого сина, який даремно витрачає своє життя, ведучи безрозсудний і безладний спосіб життя.

Молитва миру

Ісус, мій Спаситель, я дякую Тобі за те, що Ти відповів на молитви, які були виголошені над моєю дитиною до того, як він / вона досягли повноліття. Я молився, щоб ти навчив мою дитину, щоб світ, який відчуває моя дитина, був великий. Тепер я бачу, що світ, який Ти обіцяв моїй дитині, виявляється в його / її життя. Спасибі за мир в життя мого дорослого дитини та в житті моїх онуків. Амінь.

Молитва про процвітання

Суверенний Господь Ісус, будь ласка, допоможіть моїй дитині процвітати, а дітям його / її дітей – процвітати. Будь ласка, допоможіть йому / їй в його / її кар’єрі, щоб він / вона досяг успіху та отримав підвищення. Допоможіть, будь ласка, моїм онукам в школі, щоб у них було багато друзів і вони отримували хороші оцінки. Будь ласка, порадуйте їх і убережіть їх від трагедії. Я заздалегідь дякую Тобі, святий Господь Ісус, за надприродне зростання в житті моєї родини. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва за блудного сина

Жалісливий Господь, я клопочу за свого сина, який даремно витрачає своє життя, ведучи безрозсудний і безладний спосіб життя. Господи, я відчуваю таку душевний біль, тому що він відкидає всі, чого ми та церква його вчили. Господь, нехай Твій Святий Дух продовжить працювати в його житті, щоб привести його до каяття і покаяння у своєму гріху і повернути його до життя згідно з Твоїм Слова. Амінь.

Молитва про встановлення меж

Милостивий Отець, мій син бунтує, і я прошу Твоєї мудрості у вихованні дітей в це хаотичний час. Допоможіть мені чітко сформулювати свої очікування щодо його поведінки та наслідків порушення правил. Допоможіть мені вести його з правдою і любов’ю, і нехай мої слова і дії будуть засновані на Твоєму Слові, щоб я подавав переконливий приклад правильної поведінки. Доведіть його до ступеня шанування своїх батьків та інших авторитетних осіб. Амінь.

Підписка на наші новини

Поділитися статтею

Зараз читають

Ольга Сумська розповіла, як перехворіла коронавірусом

Ольга Сумська вперше розповіла про страшний діагноз, який їй поставили ще на початку літа...

Відома українська актриса Ольга Сумська зізналася, що перехворіла коронавірусом в легкій формі.
Як правильно варити картоплю?

Названа головна помилка, яку допускає більшість при варінні картоплі

Виявляється, навіть досвідчені господині варять картоплю неправильно.
Анастасія Заворотнюк може з'явиться на публіці до нового року

Прощання буде напередодні Нового року: рідні Анастасії Заворотнюк більше не мовчать

Заворотнюк не виходить на контакт з публікою вже більше року.
Тіна Кароль і Кобі Смолдерс

Битва нарядів: Тіна Кароль проти Кобі Смолдерс – а наша-то краще!

У Мережі набирає обертів флешмоб "Битва нарядів " - порівнюють зірок, що з'явилися на заходи в однакових сукнях.

Популярне за тиждень

Популярне