Молитви для підтримки свого батька і подяки йому

Боже, дякую Тобі за те, що благословив мене земним батьком, який кожен день був зображенням Твого слова.

Притчі 4: 11-12

Святіший, я проголошую Твоє слово над життям мого батька, будь ласка, веди його по шляху мудрості та веди його чесними шляхами. Я молюся, щоб мій батько їхав, щоб йому не заважали кроки, а коли він біжить, він не спіткнеться. Я молюся проти плану противника змусити мого батька впасти та коливатися. Господи, продовжуй бути скелею, на яку мій батько завжди може спиратися, Амінь.

1 Петра 3: 7

Боже, дякую Тобі за те, що благословив мене земним батьком, який кожен день був зображенням Твого слова. Мій батько був чоловіком, який поважав свою дружину і з розумінням ставився до моєї матері, коли вони жили разом. На відміну від того, як мене показує суспільство, мій батько показав мені, як слід поважати та піклуватися про жінку. Я молюся, щоб те, що показав мені життя мого батька, надихнуло мене також бути слухняним Твоєму слову, амінь.

 ""

1 Коритнянам 16:13

Могутній воїн, я молюся про божественну силу для життя мого батька. Я молюся, щоб він залишався насторожі; твердо стоїть у вірі, залишається мужнім і сильним! Я молюся, щоб йому була дана божественна сила, щоб протистояти атакам ворога за допомогою Святого Письма. Ти – все, що потрібно моєму батькові для перемоги, тому я молю, щоб Ти залишався по праву руку мого батька. Я також молюся, щоб Твоє слово залишилося в його серці, амінь.

2 Тимофія 2:13

Господи, я заявляю, що Ти будеш тим джерелом, до якого мій батько звертається за часів ради та керівництва. Господь, Ти вірний, навіть за часів, коли мій батько (і я) були невірними, тому що Ти не можеш відректися від Себе. Дякую Тобі за це слово підтримки. Господи, дай моєму батькові сили залишатися вірним Тобі, бо Ти добрий. Господь, Ти – найкраще джерело ради та керівництва, тому що Ти щиро дбаєш про його інтересах, амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.