Молитва про безпечні пологи і про ускладнення вагітності

Господи, коли я наближаюся до останніх днів під час вагітності, я прошу тебе забезпечити мені безпечні пологи.

Очікування дитини може стати одним з найрадісніших моментів у вашому житті. Ці потужні молитви за вагітних жінок сприяють зміцненню здоров’я, постійного комфорту і хвилювання перед майбутнім.

Молитва про безпечні пологи

Батько Бог, ти той, хто дає життя. Я хочу подякувати вам за дорогоцінний дар, який ви створили в моїй утробі. Господи, коли я наближаюся до останніх днів під час вагітності, я прошу тебе забезпечити мені безпечні пологи. Прибери страх з мого серця і наповни мене своєю безумовною любов’ю. Коли почнуться перейми, пішли своїх ангелів зміцнити мене, щоб я могла залишатися сильною протягом усього процесу пологів. Я дякую Вам за те, що Ви подарували мені та моїй дитині прекрасне життя. В ім’я Ісуса, амінь.

 ""

Молитва про ускладнення вагітності

Про Святіший Отець, ти Бог, який може перетворити неможливу ситуацію в можливу. Батько, я приходжу до вас сьогодні з проханням про безнапасну вагітність. Захисти дитину і мене. Нехай за ці дев’ять місяців не буде ніяких ускладнень, які можуть виникнути під час вагітності. Ніяка хвороба або хвороба не поширяться в моєму тілі та не вплинуть на цю дитину. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва Благодаті

Батько Бог, саме з Твоєї ласки ми сидимо в цьому місці, готові разом поїсти. Дякую за вашу прихильність і милосердя стосовно нас. Продовжуймо ходити в них, коли ми їмо і спілкуємося разом. Через ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

Їжте з радісним серцем – Молитва

О Боже на небесах, дякую Тобі за захист нас протягом дня і за те, що дозволив нам зібратися тут для цієї вечері. Так будемо ми є цю їжу з радістю і пити з радісним серцем. Спасибі, що погодилися на цей час вечері. В ім’я Ісуса ми молимося, амінь.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.