Молитви про подолання труднощів і дають силу мого брата

Господи, будь ласка, допоможіть моєму братові подолати будь-які внутрішні чи зовнішні перешкоди.

Молитва сили

Боже, я прошу Тебе про це з люблячим серцем. Будь ласка, принеси сили моєму братові. Нехай його тіло і розум знайдуть енергію і завзятість, щоб увійти у свою долю. Я знаю, що у Тебе припасені для нього важливі справи, Господь. Будь ласка, допоможіть моєму братові подолати будь-які внутрішні чи зовнішні перешкоди. Очистить його дух від гріха і допоможіть йому зробити нові кроки вперед. Нехай через Тебе він знайде в собі сили взятися за справу сьогодні. Амінь.

Молитва про подолання труднощів

Бог Перемоги, моєму братові довелося пройти через безліч випробувань. Його серце зазнало біль і негаразди. Так увійде Ти так рясно в його життя, Господь. Нехай він відчуває Твоє керівництво і любов з кожним новим вдихом. Покажи йому Свій чудовий план і приведи його у Свого. Нехай він знову побачить добро, радість і мир. Нехай через Тебе він відчує себе відпочив і зможе піти від болю. В ім’я могутнього Ісуса, Амінь.

 ""

Молитва за мого молодшого брата

Всемогутній і Вічний Бог, я прошу Тебе бути з моїм молодшим братом. Він шукає світ з м’яким духом і невинною радістю. Нехай він збереже в собі цей юний характер. Проведіть його через життєві перешкоди та нагадайте йому про всю любові та підтримки, які його оточують, як тут, на цій землі, так і від Тебе у Твоїй вічному царстві. Будь ласка, захисти його, Господь. Дайте йому час сяяти та рости. Я прошу про це з любов’ю до мого молодшого брата. В ім’я могутнього Твого Сина Ісуса. Амінь.

Молитва за мого старшого брата

Боже, я молюся за свого старшого брата. Він любив мене і захищав мене. Він навчив мене Твоєї доброти. Я молюся, щоб Ти захистив його і підтримав. Осип його любов’ю і Твоїм всемогутнім присутностям. Охороняла і зберігала його, як і мене. Наповни його розрадою, знаючи, що Ти поруч з ним. Будь ласка, підтримуйте і зміцнюйте наші відносини. Нехай ми пройдемо по цьому житті разом нерозривними путами, радіючи Тобі. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.