Молитви, щоб вороги усвідомили свою неправоту і залишили мене в спокої

Господи, постав мене, щоб жити так, щоб ці нападники на мене люди усвідомлювали, наскільки помилкові їх дії.

Молитва, щоб вороги усвідомили свою неправоту

Ісус, мій Спаситель, Ти праведний і святий. День за днем ​​мене атакують вороги, які несправедливо переслідують мене. Зміцни мене, щоб жити так, щоб ці нападники на мене люди усвідомлювали, наскільки помилкові їх дії. Нехай вони дадуть мені спокій. Наведіть їх до покаяння і зміни серця. Дай мені стійкість і дій чесно, щоб вистояти, навіть коли мене оббрехали. Мені потрібно, щоб Ти розвинув в мені ці якості. Я молюся в ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Молитва про те, щоб вороги пішли, а я заспокоївся з втіхою від Бога

Всемогутній і Вічний Бог, я завжди вірю в Тебе. За часів чвар заховай мене Своїми крилами та захисти мене від моїх ворогів. Тому що мої вороги тікають від мене. Захищаючи мене від тих, хто шукає зла, Ти той, в кого я радію. Коли вороги шукають мого руйнування, Ти засмучуєш їх плани. Як тихий ставок або мирний сад, так моя душа відпочиває, знаючи, що Ти мій Батько. В Тобі я довіряю своє життя назавжди. Амінь.

 ""

Молитва, щоб Бог судив моїх ворогів

О Боже, мій Хранитель обіцянок, Ти сидиш на Твоєму престолі на небесах. Попри те, що я шкодую про те, що вороги продовжують здійснювати несправедливі дії та, здається, уникають наслідків, я лежу на тому факті, що помста належить Тобі. Не сталося нічого, що не буде врахована в той день, коли Ви будете судити. Господь, Ти велиш мені не мстити тим, хто нападає на мене, бо Ти той, хто виконає вчинене правосуддя. Я з нетерпінням чекаю того дня, коли Ти все виправиш. Я відпочиваю у Твоїй доброті. Амінь.

Молитва про стійкість до вигнання ворогів

Батько, мій чудотворець, Ти приготував Своїх святих для добрих справ в усі часи. Прямо зараз на мене нападають противники з усіх боків, і я не бачу способу врятуватися. Дайте мені внутрішню силу і глибоку стійкість, щоб я міг триматися і не здаватися. Переживши будь-якого супротивника, нехай моя стійкість стане свідченням Твоєї роботи в мені. Я молюся, щоб будь-яка спроба зламати мене була відвернена і мої вороги здалися. Прийміть мене в Христі. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.