Господи нам потрібен мир – молитви для досягнення миру та душевного спокою

Дорогий Бог, нам потрібен мир і правда, щоб заспокоїти наші серця і дух прямо зараз. Наші нагальні потреби та турботи можуть бути приголомшливими.

Ваше серце стурбоване? Ви відчуваєте, що події навколо вас вийшли з під контролю, і це починає позначатися на вашому душевному та емоційному спокої? Одна з найскладніших частин пізнання світу це розуміння того, що воно не має нічого спільного з контролем. Якщо вам важко довіряти Богу або знаходити слова для молитви вище крику страшних штормів, не соромтеся зараз пропонувати ці слова Господа!

Коли занепокоєння і страхи починають розхитувати основу вашого спокою, сила молитви може повернути нас в розраду.

Молитва про душевний спокій

Всемогутній Бог, ми благословляємо Тебе за наше життя, ми віддаємо Тобі хвалу за Твою щедру милість і благодать, яку ми отримуємо. Ми дякуємо Тобі за Твою вірність, хоча ми не настільки вірні Тобі. Господь Ісус, ми просимо Тебе знайти мир навколо в нашому розумі, тілі, душі та дусі. Ми хочемо, щоб Ти зцілив і видалив все, що викликає стрес, горе і печаль в нашому житті.

Будь ласка, веди наш шлях по життю і примусь наших ворогів бути у мирі з нами. Нехай Твій світ буде панувати в нашій родині, на нашому робочому місці, в бізнесі та в усьому.

Нехай Твої ангели миру підуть попереду нас, коли ми вийдемо, і залишимося на нашому боці, коли ми повернемося.

В ім’я Ісуса, амінь.

Господи, нам потрібен мир!

Дорогий Бог, нам потрібен мир і правда, щоб заспокоїти наші серця і дух прямо зараз. Коли ми прокидаємося серед ночі, наші нагальні потреби та турботи можуть бути приголомшливими. Нам потрібно нагадати про Твою постійну любов, зцілення і благодать. Ми просимо Тебе захистити нас.

Дякую Тобі за те, що Ти звільнив нас і Ти більше, ніж всі, з чим ми стикаємося в цьому житті. Ми покладаємо на Тебе весь тягар, тому що знаємо, що у Твоїх руках він набагато безпечніше, ніж в наших.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.