Якщо не знаєте як і про що просити Бога – прочитайте ці Псалми

Коли ви не знаєте, про що маємо молитись, Писання дає вам слова! Використовуйте ці молитви з Псалмів, щоб направити ваше прохання про допомогу від Бога

Чотири псалма, щоб молитися про допомогу Бога

Коли ви не знаєте, про що маємо молитись, Писання дає вам слова! Використовуйте ці молитви з Псалмів, щоб направити ваше прохання про допомогу від Бога.

«Почуй мене, Господи і дай мені відповідь, тому що я бідний і потребую». Псалом 86: 1

Перший крок це дати Богу зрозуміти, що він тобі потрібен і хочеш Його допомоги.

«Установи мої кроки в твоєму слові». Псалом 119: 133

По друге, попросіть Бога про Його керівництві і силі твердо вірити в Його обіцянки.

«Нехай ваше співчуття швидко задовольнить наші потреби, тому що ми знаходимося на межі відчаю». Псалом 79: 8

Нам часто потрібна допомога з за нашого минулого вибору і гріха. Просіть Бога допомогти вам зосередитися на Його співчутті і благодаті, щоб позбавити вас від відчаю та болю в серці.

«Захисти мене, Боже, бо я ховаюся в Тобі. Я кажу Господеві: Ти мій Господь, крім Тебе, я не маю нічого хорошого ». Псалом 16: 1

Будь то духовний захист від нападок сатани або фізичний захист, ми можемо прийти до Бога і попросити Його бути нашим захисником і помічником. Шукайте притулок і спирайтеся на Бога, а не на свої власні сили або здатності. Бог обіцяє бути твоїм притулком, якщо ти дозволиш Йому!

Молитва про те, про подолання депресії

Небесний Отець, будь ласка, зміцни наші серця і нагадай нам, щоб ми підбадьорювали одне одного, коли проблеми життя починають нас долати. Будь ласка, захистіть наші серця від депресії. Дайте нам сили, щоб кожен день підніматися і боротися з негативними обставинами, які прагнуть погіршити наше життя. Амінь.

Молитва про подолання негативного мислення

Дорогий Небесний Отець,

Дякую за Твої хороші думки про мене. Нехай мої думки відображають Твою правду і нічого більше. Коли у мене виникає негативна думка, я молюся про Твою допомогу, щоб швидко розпізнати її і щоб Ти дозволив мені зосередитися на тому, що є істинним, чистим і прекрасним. Дякую Тобі, Господь.

В Ім’я Ісуса Христа я молюся, амінь.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ: ТОП-8 мифов и фактов о коронавирусе, которые должен знать каждый человек

Напомним, Крошечный покинутый щенок и котенок – лучшие друзья

Новости, интервью, интересные истории ты найдешь на сайте Одна минута.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.