Люби Господа, Бога твого, всім своїм серцем, всією своєю душею і всім своїм розумом

Ідеальне визначення любові міститься у Біблії, а Свята Книга, наповнена великою любов'ю Бога до нас, надихає і упокорює.

Ідеальне визначення любові міститься у Біблії, а Свята Книга, наповнена великою любов’ю Бога до нас, надихає і упокорює. Як ми повинні жити? Очевидно, ми всі покликані любити.

Коли фарисеї перевіряли Ісуса, вони сказали йому: «Учитель, яка найбільша заповідь у Законі?» (Матвія 22:36). Не роздумуючи ні секунди, Ісус дав їм відповідь, який вони не могли забути. Ісус відповів: «Люби Господа, Бога твого, всім своїм серцем, всією своєю душею і всім своїм розумом». Це перша і найбільша заповідь. І друге схоже на це: “Люби свого ближнього як самого себе. Весь Закон і Пророки засновані на цих двох заповідях “. (Матвія 22: 37-40).

Молитва про любов

Батько,

Дякую за Твою велику любов до нас. Ти послав свого єдиного Сина, щоб жити з нами і показати нам, як любити. Він віддав Своє життя за нас і воскрес в той третій день, щоб ми також могли бути з Тобою у вічності!

Господи, відчути лише сантиметр сяйва Твоєї любові і сяйво твого досконалості буде більше, ніж ми можемо собі уявити.

Ми – недосконалі люди, що рухаються по цій Землі день у день, що намагаються жити такими життями, які гідні того покликання, яке у Тебе є. Нам потрібно Твоє керівництво і напрямок.

В ім’я Ісуса,

Амінь.

Молитва за жінку

Батько, за жінку, яка повинна відчувати Твою любов сьогодні, я молю, щоб Ти дав їй очі, щоб бачити і вуха, щоб почути Твою любов до неї. Ти знаєш її ім’я, її минуле, її тріумфи і її рани. Дай їй зрозуміти, що ніколи не пізно закликати Тебе, попросити в Тебе пробачення, віддати їй життя на службу, засудити гріх, який її обплутує, і жити вільно як Дитя Боже. Нехай вони живуть кожен день, знаючи, що Ти любиш їх більше, ніж вони можуть собі уявити і що вони не самотні.

Батько, для жінки, якій легше любити себе, ніж інших, поглянь, щоб побачити, наскільки особливими є все Твої діти. Дайте їй можливість сісти з тими, хто на неї не схожий і не думає, щоб вона могла зрозуміти, що насправді означає любити свого сусіда. Допоможіть їй бути доброю, підбадьорюючий, прощає, люблячої тих, хто, можливо, ніколи не усвідомлює її впливу, і просуватися вперед зі здатністю поводитися з іншими з любов’ю, не дивлячись ні на що. Дай їй благодать і силу, щоб рухатися день у день, виливаючи любов до ближнього.

Батько, для жінки, якій легше любити інших більше, ніж вона сама, подаруй їй любов до себе і прощення. Обійми і обійми її. Дай їй дозвіл подбати про себе, насолодитися речами, які змушують її серце співати, і дати їй час, необхідний, щоб зробити ці речі. Ти любиш її серце слуги, Господь, будь ласка, дай їй відчути світ, який Твоя любов хоче дати їй в ці напружені дні, в які ми всі живемо.

Спасибі, Батько, що незалежно від того, де знаходяться наші серця, Ти завжди прагнеш любити нас беззастережно! Ти – вищий приклад любові, і ми дуже вдячні за це!

У святе ім’я Ісуса ми молимося,

Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Ці молитви допоможуть вам в скрутну хвилину

Нагадаємо, Життя було спокійніше, а шоколад і цукерки смачніше: ТОП-5 цукерок СРСР

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.