Ранкова молитва на початок дня, що дає сили

Немає кращого часу для молитви, ніж ранок.

Молитва так важлива в нашому повсякденному житті. Часто в житті нам потрібно, щоб люди погоджувалися з нами в молитві.
Ми віримо, що Бог виконає бажання нашого серця, використовуючи один з найефективніших і потужних знарядь, зване молитвою.
Влаштуйтеся зручніше і розслабтеся, читаючи ці потужні молитви у своєму тихому місці, на ґанку, в саду, на озері або в будь-якому іншому місці вашого будинку.
Ранкова молитва – прекрасний спосіб зосередити свій час і увагу на пошуку Божого плану на майбутній день.
Прочитайте молитви, щоб почати свій день.
Немає кращого часу для молитви, ніж ранок.
Початок дня з ранкової молитви завжди було важливо для перших християн, і їх молитви часто закликали до присутності Трійці – Отця, Сина і Духа – щоб вони були з ними під час їх часто важких праць на землі.
Коли ви прокидаєтеся, ваш розум і серце можуть здаватися дуже важкими, особливо коли ви зосереджуєтесь на всіх речах, які вам потрібно вирішити, і на всьому стресі, який виникає у зв’язку з цими завданнями.
Сильна ранкова молитва може зосередити вас і звернути вашу увагу на те місце, де це необхідно.
Ось потужні ранкові молитви, які ви можете використовувати кожен день.

Молитва за ранок

Ранкові молитви можуть освіжити та перезарядити вашу душу, оскільки ви будете готові почати день з допомогою найкращого місця: нашого Творця.
Ми повинні ставитися до ранкових молитов як до самої молитви, як до часу, щоб наблизитися до Бога, висловлюючи нашу любов до Нього, подякувавши Його за Його благословення і пропонуючи Йому все хороше і погане в наші дні, виконуючи Його волю.
Почніть свій день з ранкової молитви:

 ""

Дорогий Господь, Ти привів мене до початку нового дня. Оскільки світ оновлюється свіжим і чистим, я прошу Тебе оновити моє серце Твоєю силою і цілеспрямованістю.
Прости мені вчорашні помилки та благослови мене сьогодні йти ближче на Твоєму шляху.
Це день, коли я заново почну своє життя, сяй крізь мене, щоб кожна людина, якого я зустрічаю, міг відчувати в мені Твоя присутність. Візьми мене за руку, дорогоцінний Господь, тому що я не можу зробити це сам. Амінь.

Молитва про силу

Бог любить, коли ви молитеся про силу. І Він обіцяє відповісти тобі: «Не бійся, бо Я з тобою, не сумуй, бо Я твій Бог, Я зміцню тебе, Я допоможу тобі, Я підтримаю тебе Десницею Праведної Моїй» (Ісая 41:10).
Моліться з упевненістю. Моліться про силу, яку дає Бог, і тримайте очі відкритими для Його відповідей.
Вони можуть не відповідати вашим очікуванням. Але ви можете бути впевнені, що Він працює, щоб зміцнити ваше розуміння, віру і надію на Нього.
Почніть свій день з молитви про силу:

Дорогий Господь, сьогодні вранці я молю, щоб Ти дав мені сили сьогодні, щоб бути сильним для Тебе в цьому світі, повному спокус.
Ви знаєте, що сьогодні мені належить пройти через випробування.
Я молю, щоб Ти був зі мною, коли я проходжу через них.
Неси мене, коли я занадто слабкий. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.