Молитви, щоб направити дітей на правильний шлях і за сім’ю

Батько, спасибі тобі за мою сім'ю.

Моліться про те, щоб бути сім’єю, об’єднаної під владою єдиного істинного Царя Ісуса Христа.
Тому чоловік повинен залишити батька і матір і міцно триматися за свою дружину, і вони стануть одним тілом (Буття 2: 24).

Але якщо ви відмовляєтеся служити Господу, тоді виберіть сьогодні, кому ви будете служити. Ви б віддали перевагу богів, яким служили ваші предки за межами Євфрату? Або це будуть боги амореев, на землі яких ви зараз живете? Але що стосується мене і моєї сім’ї, ми будемо служити Господу (Ісус Навин 24:15).

Молитва за родину

Батько, спасибі тобі за мою сім’ю. Дякую за сміх, навчання, сльози та тріумфи, які наповнюють цей будинок. Я хочу, щоб моя сім’я шукала Тебе, Господь. Ісус, я запрошую тебе в цей будинок. Вчи нас. Підтримайте нас своїм словом. Ми належимо тобі, Боже. Чи можемо вшанувати вас своїми діями та словами. Будемо будувати один одного по вашім принципам. Чи можемо ми пробачити, коли є біль. Прославимо вас в наших перемогах! В ім’я могутнього Ісуса, амінь.

Моліться про те, щоб бути мамами та татами, які виховують Христа в центрі будинку

Направте своїх дітей на правильний шлях, і коли вони виростуть, вони не залишать його (Притчі 22: 6).

І ви повинні всім серцем слідувати цим заповідям, які я даю вам сьогодні. Повторюйте їх знову і знову своїм дітям. Говоріть про них, коли ви вдома, в дорозі, коли лягаєте спати та коли встаєте. Прив’яжіть їх до рук і носите на лобі як нагадування. Напишіть їх на одвірках вашого будинку і на воротах (Повторення Закону 6: 6-9).

Спасибі тобі, Боже, за дар материнства. Яка радість і благословення для мене мої діти! Але без тебе я не зможу. Допоможіть мені показати свій приклад. Допоможіть мені сказати ваші слова любові, доброти, прощення і виправлення. Святий Дух, дій через мене, коли я не знаю, що робити, коли я не знаю, що сказати, коли у мене немає відповідей. Навчи мене дисциплінувати своїх дітей і встановлювати межі. Будь моїм мужністю, Батько, коли прийдуть випробування і поштовхи. Будь моєю фортецею. Я довіряю вам свої батьківські обов’язки в ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.